Kendte12. marts 2019

Ben Affleck sammen med ekskæresten igen

Ben Affleck og Lindsay Shookus er atter sammen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega376007_044.jpg
 Foto: MEGA

Ben Affleck har endnu en gang fundet kærligheden, og det er en gammel kending, der endnu en gang har fundet vej til skuespillerens dobbeltseng.

Parret var sammen indtil august sidste år, men nu har de altså fundet sammen igen, det skriver TMZ.

Parret blev set sammen i Los Angeles mandag aften. Her havde de mere end almindeligt svært ved at holde fingrene fra hinanden.

Ifølge TMZ begyndte parret at se hinanden igen i sidste måned, hvor de startede ud med nogle små stævnemøder, der sidenhen har udviklet sig.

https://imgix.seoghoer.dk/mega244905_001.jpg
 Foto: MEGA

Ben Affleck og Lindsay Shookus har fundet sammen igen. (Foto: MEGA)

Ben og Lindsay Shookus gik ellers fra hinanden, da Bens personlige liv begyndte at gå ned af bakke igen sidste sommer.

Kort efter bruddet fra Lindsay røg skuespilleren nemlig endnu en gang på afvænning. Hans tur på afvænningsklinikken kom efter en periode, hvor han havde festet igennem med flere Playboy-modeller.

I Lindsay Shookus havde Ben Affleck ellers fundet den ro, som han havde brug for, efter han havde et år, hvor der blev vendt op og ned på hans liv.

I 2017 var Ben nemlig også indlagt på en afvænningsklinik. Samtidig blev han skilt fra skuespilleren Jennifer Garner, som han har børnene Samuel, Seraphina og Violet sammen med.

Nu ser det så ud til, at der endnu en gang er kommet på bagsmækken hos Ben Affleck, og derfor har Lindsay Shookus altså fundet tilbage til skuespilleren.

Ifølge TMZ kalder parret sig endnu ikke kærester.

Ben Affleck har altid været meget åben om, at han har haft problemer med alkohol i for store mængder.

Begge gange, hvor han har været på afvænning, har han stået offentligt frem og fortalt om sin kamp. Senest var i oktober, hvor han lagde et langt indlæg på Instagram.

- At kæmpe mod afhængighed af enhver art er en livslang og meget svær kamp. Derfor er man aldrig færdigbehandlet. Det er en forpligtelse, der varer hele livet.

- Jeg kæmper for mig selv og min familie. Så mange mennesker har rakt ud til mig på sociale medier og har fortalt om deres egne livsforløb med afhængighed. Til de mennesker vil jeg gerne sige 'tak'. Jeres styrke er inspirerende og støtter mig i en grad, jeg ikke troede muligt. Det hjælper mig at vide, at jeg ikke er alene. Og som jeg skal minde mig selv om, så er det et tegn på mod og ikke fiasko og svaghed at række ud efter andre, når man har et problem, skrev Ben blandt andet på Instagram.

Sponsoreret indhold