Kendte20. juni 2019

Bella Thorne i tårer efter TV-værts omtale af hendes nøgenbilleder

Bella Thorne bryder sammen i en video på sin Instagram-profil efter TV-værten Whoopi Goldbergs udtalelser omkring hendes nøgenbilleder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-06-17_kl._08.37.33.png
 Foto: MEGA

I mandags kom det frem, at den amerikanske skuespiller, sanger og model Bella Thorne havde delt nøgenbilleder af sig selv på Twitter.

Det gjorde hun, fordi en hacker truede hende med at dele dem - og dét gjorde Bella Thorne så vred, at hun valgte selv at dele dem for igen at tage kontrollen.

Hun ville nemlig ikke finde sig i, at skulle udnyttes af en hacker.

Rigtig mange har givet Bella Thorne skulderklap for beslutningen - men ikke TV-værten Whoopi Goldberg.

Hun mener, at enhver bør være klar over, at hvis man har nøgenbilleder på sin telefon, så kan de potentielt set blivet sjålet af en hacker. Det sagde hun i showet "The View".

Og dermed tager hun bestemt ikke Bellas parti i sagen.

Dét har fået Bella op i det røde felt, og nu kommenterer hun episoden i en meget følsom række videoer på sin Instagram-profil.

Bella siger i videoen, at Whoopis kommentarer blot gør den onde situation endnu værre.

Hun påpegede også, at Whoopis mangel på sympati over for unge mennesker, der bliver udsat for det samme som Bella Thorne, er én af grundene til, at nogle begår selvmord efter deres nøgenbilleder bliver lækket.

Bella har taget konsekvensen af Whoopis udtalelser, og nu vil hun ikke deltage i interviews med "The View" længere.

Bella vil, ifølge hende selv, nemlig ikke dømmes af en gruppe ældre damer - og hun mener, at værterne hjernevasker den næste generation og anklager dem for at være meget dobbeltmoralske.

Sponsoreret indhold