Kendte14. oktober 2022

Bekræfter han i mystisk video? Thomas Blachman bærer rundt på nyfødt

"X Factor"-dommeren bruger sin tilsyneladende nyfødte baby til at reklamere for sin nye single
Alt tyder på, at Thomas Blachman har fået sig endnu et barn.
Alt tyder på, at Thomas Blachman har fået sig endnu et barn.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det er ikke nogen hemmelighed, at Thomas Blachman er en gådefuld herre, hvor man ofte selv skal gætte den dybere mening i hans udsagn.

Og det gør sig måske også gældende i en ny video, han har delt på sociale medier.

Her bærer han nemlig rundt på en lille, tilsyneladende nyfødt baby, mens hans promoverer sin nyeste single, Movement of the Open Mind.

Videoen har "X Factor"-dommeren delt i kølvandet på massive rygter om, at hans forlovede, den svenske poet Julia Werup, har født parrets andet barn.

Hun delte i sidste uge en række stories, hvor man på en af dem kunne se hende amme en lille baby, mens man på andre kunne se hende drikke alkohol og ryge cigaretter.

Og nu bærer Blachman altså også lidt mere brænde til baby-bålet med nedenstående video, hvor han dog ikke skriver noget om, hvorvidt spædbarnet er hans eget eller ej.

Julie Werup bekræftede dog sin graviditet tilbage i april, mens hun i juni fortalte, at hun var i uge 30 af graviditeten - og dermed passer det altså meget godt med, at hun har født.

Ifølge lidt hurtig hovedregning havde hun nemlig termin i slutningen af august eller starten af september, hvilket bør betyde, at den lille ny er lidt over en måned gammel.

59-årige Blachman og den 35-årige svensker har i forvejen sønnen Zac, der er tre år.

Da parret intet har udtalt om familieforøgelsen, så vides det ikke, om det fjerde familiemedlem er en dreng eller en pige.

Sponsoreret indhold