Kendte8. oktober 2022

Bekræfter Blachmans forlovede? Baby er her

Thomas Blachman og hans forlovede Julia Werup har været ualmindeligt stille omkring ankomsten af baby nr. to, men noget tyder på, at den lille ny skam er kommet til verden
Thomas Blachman, 59, kan nu kalde sig for far til fire. nbsp;
Thomas Blachman, 59, kan nu kalde sig for far til fire.
 Foto: Hanne Juul

Der er fest og glade dage på husbåden hos "X Factor"-koryfæet Thomas Blachman og hans forlovede Julia Werup.

For ikke nok med at den svenske poet i går fyldte 35 år, så tyder meget også på, at parret har budt deres andet fælles barn velkommen til verden.

I en række stories på sin private Instagram-profil har hun repostet en række af sine fødselsdagsgæsters stories, hvor man blandt andet kan se, at den 35-årige fødselar ryger cigaretter og drikker champagne, ligesom man ikke umiddelbart kan ane en gravid mave bag hendes hvide gevandter.

Dermed må man antage, at baby altså er udvortes.

Werup bekræftede sin graviditet tilbage i april, og sidst, hun viste sin gravide krop frem, var i slutningen af juni, hvor hun angav sig til at være i uge 30 af sin graviditet. Lidt hurtig hovedregning afslører, at Blachmans flamme altså havde termin omkring slutningen af august eller starten af september, men det er altså ikke meget, parret har ladet slippe om deres lille ny.

Indtil i dag, hvor Werup på sin story har postet et foto, hvor hun ammer en lille nyfødt baby.

– 35 år i går. Känns förjavla bra, skriver hun til det søde foto.

På nogle af de andre stories, Werup har repostet, kan man blandt andet set en babyvugge i stuen på den husbåd, hvor parret bor, ligesom en af gæsterne sidder på en stor yogabold – et remedium, mange nybagte forældre er yderst glade for at have i arsenalet.

Far til fire

Blachman kan hermed kalde sig for far til fire. Sammen med Werup har Blachman sønnen Zac, der kom til verden i 2019.

Thomas Blachman har derudover to børn med sin ekskone Viola Heyn-Johnsen, som han blev skilt fra i 2012.

Sponsoreret indhold