Kendte31. juli 2016

Vildt foto! Bargæster fik et chok da de kiggede mod himlen

Bargæsterne i den engelske by Thorpeness i Suffolk fik noget af et chok, da de kiggede mod himlen lørdag aften. Her kunne de nemlig se en tornado – se det vilde billede her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bargaester.jpg
 Foto: Phil Hannam/GEoff Robinson Photography

Bargæsterne i en lille engelsk by var formentlig ved at få øllen i den gale hals lørdag aften. Og det var altså ikke, fordi de var ved at løbe tør for de populære ”pints”.

Nej… de mange bargæster kunne nemlig pludselig se, hvordan et af naturens mest frygtede vejrfænomener kom lige lovlig tæt på.

En mindre tornado havde således kurs mod gæsterne på baren The Kitchen @ Thorpeness, der ligger i den lille by Thorpeness i den østlige del af England.

Se andre VILDE naturbilleder i galleriet nederst i artiklen.

Heldigvis kom tornadoen aldrig så tæt på, at det gjorde nogen skade – og gæsterne kunne derfor nyde deres øl i fred og ro, mens de betragtede det imponerende vejrfænomen.

Amy Youngs, der arbejder The Kitchen @ Thorpeness, fortæller til det britiske medie Mirror, at lørdagens vejr var noget af det vildeste, de har oplevet:

- Det var lummert og stormfuld i går, og vi har tidligere haft alt slags vejr, men vi har aldrig set en tornado i Suffolk før. Vi var alle chokerede, da Phil (ejeren, red.) viste os billederne på sin mobiltelefon.

Se andre VILDE naturbilleder i galleriet nederst i artiklen.

Tornadoer opstår især i dele af USA i forårsmånederne, hvor de kan gøre stor skade og ofte også tager menneskeliv med sig – men vejrfænomenet opleves også ofte i England.

Her er tornadoerne – eller skypumperne som de også kaldes – dog sjældent særlig voldsomme, og de gør sjældent særlig skade.

Se det vilde billede herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bargaester.jpg
 Foto: Phil Hannam/GEoff Robinson Photography

Vildt syn! Foto: Phil Hannam/Geoff Robinson Photography

Se et stort galleri med billeder fra vores fantastiske og fortryllende verden herunder:

Vilde vejr- og naturbilleder

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_38.png

Sponsoreret indhold