Kendte27. april 2023

Bam Margera melder sig selv efter slåskamp med sin bror

Politiet udstedte en arrestordre på Bam Margera, efter han flygtede fra en slåskamp med sin bror
Bam Margera har været på flugt i flere dage fra politiet.
Bam Margera har været på flugt i flere dage fra politiet.
 Foto: Joe Klamar/AFP/Ritzau Scanpix

Bam Margera har meldt sig selv til politiet i den amerikanske delstat Pennsylvania.

Det sker tre dage efter, at politiet udstedte en arrestordre på "Jackass"-stjernen, skriver Page Six.

Arrestordren blev udstedt i søndags, hvor Bam Margera angiveligt var i klammeri med sin bror Jess Margera.

Her skulle Bam Margera have overfuset sin bror og slået ham flere gange i hovedet.

– Jeg slår dig ihjel. Jeg skyder dig en kugle for panden, skulle det tidligere "Jackass"-medlem have sagt ifølge sin bror.

Politiet blev tilkaldt til Jess Margeras adresse, men da politiet ankom, var Bam Margera væk, og det har sidenhen ikke været muligt at komme i kontakt med ham ind til nu.

Under sin flugt har Bam Margera angiveligt ringet til sin familie og fortalt dem, hvor meget han hadede dem for at tvinge ham i behandling for sit misbrug med alkohol og stoffer. Derudover anklagede han dem for at stjæle penge fra ham.

Efter Bam Margera har meldt sig selv, er han nu tiltalt for flere forskellige forbrydelser – overfald, chikane og trusler med intention om at terrorisere andre.

Ikke lang tid efter skrev han på Instagram:

"Jeg er lige kommet ud af retsbygningen med mine advokater. Alt gik godt og de falske beskyldninger fra min bror er ikke sande, og han vil blive sagsøgt for æreskrænkelse", skrev han blandt andet.

"Jackass"-stjernen har gennem mange år kæmpet med et alkohol- og stofmisbrug, det har blandt andet resulteret i, at han ikke må se sin søn.

Misbruget har også haft konsekvenser for hans karriere, hvor han blev ekskluderet fra "Jackass"-holdet, og derfor var han ikke med i "Jackass 4".

Bam Margeras tidligere kollega fra "Jackass" Steve-O har tidligere i et opslag på Instagram forsøgt at få sin ven og kollega til at få styr på sit liv. Det har Steve-O tilsyneladende ikke haft held med.

"Jeg ville ønske, at du vidste, hvor meget jeg hader at skulle føle mig forberedt på nyheden om din død, men du gør det meget klart, at jeg ikke har noget andet valg", skrev han i et opslag, som senere blev slettet.

Sponsoreret indhold