Kendte28. marts 2023

Bam Margera får ansigtstatovering for at hævne sig mod ekskonen

Den tidligere professionelle skater Bam Margera har ikke ret til at se sin søn. Derfor har han nu fået tatoveret drengens navn i ansigtet
Bam Margera har fået sig endnu en tatovering. Denne gang i ansigtet.
Bam Margera har fået sig endnu en tatovering. Denne gang i ansigtet.
 Foto: Ritzau Scanpix

Åh, hvilken hævn!

Den tidligere "Jackass"-stjerne Bam Margera har masser af tusser, men det skal da bestemt ikke stoppe ham fra at få sig endnu en.

Tatovøren Gray Wok fortæller ifølge TMZ, at den tidligere professionelle skater dukkede op i sidste uge for få sig en ny tatovering.

Og noget tyder på, at den nye ansigtstegning er et forsøg på at lange ud efter ekskonen Nicole Boyd.

Den 43-årige realitystjerne har i mange år kæmpet med et alkohol- og stofmisbrug, som har resulteret i, at han ikke længere har lov til at se sin femårige søn Phoenix.

Derfor har han nu fået tatoveriet sønnens navn over det øverste øjenbryn.

- Jeg savner Phoenix, ulven, så meget, at jeg blev nødt til at få hans tatoveret i mit fucking ansigt for minde Nikki om, at hun knuser mit hjerte ved ikke at lade mig se ham, lyder forklaringen fra Margera i et opslag, som han har delt på Instagram.

Sparkede kæresten

Tidligere på måneden blev Bam Margera anholdt for angiveligt at have sparket sin kæreste under et skænderi.

Bam Margera savner i den grad sin lille søn.
Bam Margera savner i den grad sin lille søn.
 Foto: Instagram

Anholdelsen kom kun en måned, efter hans hustru, den 39-årige Nicole Boyd, søgte om at lade sig separere.

Nicole Boyd forklarer i de juridiske dokumentar, at hun ønsker at skabe afstand til Margera, efter han havde været påvirket i nærheden af parrets søn.

Bam Margeras tidligere "Jackass"-kollega Steve-O, som har været ædru i mere end 15 år, skrev i sidste måned en langt opsang til Margera via sin Instagram, hvor han opfordrede Bam til at samle sig selv op så hurtigt som muligt.

- Jeg ville ønske, at du vidste, hvor meget jeg hader at skulle føle mig forberedt på nyheden om din død, men du gør det meget klart, at jeg ikke har noget andet valg.

- Du er ved at dø, min bror, og det er forfærdeligt, at jeg ikke kan gøre noget for at redde dig, lød det fra Steve-O i opslaget, som eftrfølgende er blevet slettet.

Sponsoreret indhold