Kendte17. januar 2022

”Bagedyst”-stjerne Frederik Haun deler sød video: Det mest nervepirrende

November måned blev en måned, der nok aldrig vil gå i glemmebogen for tv-stjerne-parret Morten Kjeldgaard og Frederik Haun
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Morten Kjeldgaard havde kun knap vundet tredjepladsen i årets ”Vild med dans”-finale, før kæresten, Frederik Haun kunne vise både Morten og alle sine venner og familie, hvordan han klarede det i ”Den store bagedyst”-finalen.

Men ikke nok med, at kæresteparret to dage i træk kunne fejre hinandens finalepladser, så kunne de pludselig også fejre hinanden – og ikke mindst kærligheden til hinanden.

For pludseligt faldt Frederik på knæ for sin Morten, der ikke kunne gøre andet end at sige ja.

- Vi vandt hinanden, skrev Morten Kjeldgaard i starten af december måned på sin Instagram-profil, da parret valgte at dele de glædelige nyheder med resten af Danmark.

Siden har de to delt få men lykkelige momenter fra det uforglemmelige øjeblik mellem de to. Mandag aften valgte Frederik dog at dele hele seancen fra frieriet.

I videoen ses det, hvordan danseren bliver tydeligt og øjeblikkeligt rørt til tårer, da han ser bagekæresten sidde på knæ foran ham.

Artiklen fortsætter under opslaget

Selvom DR-stjernen har delt øjeblikket uden lyd, så er det ganske tydeligt, hvordan alle de andre til stede i lokalet – herunder flere af de andre ”Vild med dans”-stjerner – heller ikke kan lade være med at lade tårerne trille.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/bagedyst_4_0.jpg
 (Foto: Martin Høien)

Frederik Haun og Morten Kjeldgaard blev forlovet for få måneder siden. (Foto: Martin Høien)

Det lader de også Frederik vide i kommentarfeltet til hans nyeste opslag.

- Ej men.. jeg tuder igen nu, skriver Jenna Bagge, mens flere andre blot har kommenteret med flere røde hjerter for at tilkendegive kærligheden, der tydeligt blomstrer mellem parret.

De to har dannet par de seneste tre år.

Sponsoreret indhold