Kendte 14. maj 2020

”Bagedyst”-deltager Jesper Søvndal afslører kønnet

Det er kun nogle uger siden, at bage-fyren og bloggeren kunne afsløre, at de venter deres første barn sammen – nu løfter de også sløret for kønnet
(Foto: Thomas Laursen)

Den tidligere ”Bagedyst”-deltager og bloggeren Johanne Mygind kunne i slutningen af april afsløre, at de to skal være forældre sammen for første gang.

Johanne har allerede en datter fra et tidligere forhold, men det er altså bage-fyrens første, og glæden er ikke til at overse, da han på sin Instagram profil kunne afsløre, hvilket køn de to venter:

- Vi skal ha en lille dreng!, skriver han kort og kontant til billedet, der viser ham siddende i parrets skolehjem med en blå baggrund og et scanningsbillede.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Også kæresten Johanne har delt den glædelige nyhed om, at de to venter sig en lille dreng. Men også hvordan parret kunne fortælle Johannes datter, Augusta nyheden om, at hun snart skal være storesøster.

- Jesper læste brevet, vi havde skrevet, for jeg allerede inden vi satte os, kunne mærke at tårerne pressede sig på. Vi nåede ikke længere end ”din mor har en lille baby i maven”, før Augusta med helt våde øjne kiggede på os: ”ER DET RIGTIGT?”, skriver den vordende mor.

View this post on Instagram

Jesper læste brevet vi havde skrevet, for jeg allerede inden vi satte os, kunne mærke at tårerne pressede sig på Vi nåede ikke længere end “din mor har en lille baby i maven”, før Augusta med helt våde øjne kiggede på os: “ER DET RIGTIGT???!!! Jeg kan ikke tro det! Skal VI have en baby?” ..hvilket der blev spurgt om mange gange siden Større begejstring, end jeg nogensinde turde håbet på Siden har vi sammen skrevet navnelister - og slettet på navnelister, når vi er blevet enige at Fileas måske var for Tinka-agtigt, at en dreng ikke kan hedde Gro eller Kro og at pigenavnet Pop måske var for spøjst. Og da vi nu ved det er en dreng blev listen pludselig meget kort. Vi har også lavet afkrydsningslister, fordi den kommende storesøster gerne vil have et overblik over hvem det får lov til hvad, så vi ved hvem der skal give babyen grød først (Augusta), hvem der har ansvaret for bleer (Jesper) at finde tabte sutter (Ruth) - og hvem der er hjælper, når det er badetid (Johanne og Augusta) Hun har sgu også lavet en udførlig tjekliste med hvad vi bør købe og selvom hun mener vi er uendeligt bagud, fordi vi hverken har fået købt autostol eller barnevogn, så sætter hun en ære i at lægge de få stykker babytøj pænt sammen, der ligger i skuffen. Og haster hun lidt på mig, når jeg strikker babyklæder ...men alt det er jo fordi hun glæder sig Og jeg glæder mig ubeskrivelig meget til de skal møde hinanden! I forhold til navn, så sagde Augusta for et år siden: “jeg valgte kattens navn, så får Jesper lov til at vælge hundens og mor bestemmer babyens navn” Jeg har dog trumfet (mor-kortet!) og bestemt at Jesper må vælge - og det har han sgu næsten gjort!

A post shared by JOHANNE MYGIND NUTIDENSMOR.DK (@nutidensmor) on

Parret mødte hinanden tilbage i 2018, hvor Jesper var dommer i en bagekonkurrence i Bruuns Galleri i Aarhus.

Sponsoreret indhold