Kendte14. maj 2020

”Bagedyst”-deltager Jesper Søvndal afslører kønnet

Det er kun nogle uger siden, at bage-fyren og bloggeren kunne afsløre, at de venter deres første barn sammen – nu løfter de også sløret for kønnet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jesper_soevndal_1.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Den tidligere ”Bagedyst”-deltager og bloggeren Johanne Mygind kunne i slutningen af april afsløre, at de to skal være forældre sammen for første gang.

Johanne har allerede en datter fra et tidligere forhold, men det er altså bage-fyrens første, og glæden er ikke til at overse, da han på sin Instagram profil kunne afsløre, hvilket køn de to venter:

- Vi skal ha en lille dreng!, skriver han kort og kontant til billedet, der viser ham siddende i parrets skolehjem med en blå baggrund og et scanningsbillede.

Også kæresten Johanne har delt den glædelige nyhed om, at de to venter sig en lille dreng. Men også hvordan parret kunne fortælle Johannes datter, Augusta nyheden om, at hun snart skal være storesøster.

- Jesper læste brevet, vi havde skrevet, for jeg allerede inden vi satte os, kunne mærke at tårerne pressede sig på. Vi nåede ikke længere end ”din mor har en lille baby i maven”, før Augusta med helt våde øjne kiggede på os: ”ER DET RIGTIGT?”, skriver den vordende mor.

Parret mødte hinanden tilbage i 2018, hvor Jesper var dommer i en bagekonkurrence i Bruuns Galleri i Aarhus.

Sponsoreret indhold