Kendte19. april 2020

"Bagedyst"-deltager og blogger skal være forældre

Den tidligere "Den store bagedyst"-deltager Jesper Søvndal og bloggeren Johanne Mygind venter deres første fælles barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jesper_soevndal_1.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

I 2017 bagte Jesper Søvndal sig til finalen i "Den store bagedyst", og nu er der så en kage i ovnen i mere overført forstand.

Han og kæresten, bloggeren Johanne Mygind, venter nemlig deres første fælles barn. Det har de begge annonceret på deres Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Vi står overfor vores største eventyr sammen; en lille baby! Johanne har heldigvis prøvet det før, det gør mig tryg og glad for hun er i forvejen verdens bedste mor. Vi glæder os helt enormt til at få vendt verden på hovedet sammen og så må jeg lære at være far henad vejen. Men mon ikke Augusta, (og kat og høns 😂) har lært mig lidt?, skriver den dygtige amatørbager på sin Instagram.

Johanne, der står bag bloggen Nutidensmor, har datteren Augusta fra et tidligere forhold. Hun bekræfter også graviditeten på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet.

Bloggeren og amatørbageren stod frem som par i sommeren 2018, og dengang afslørede Jesper Søvndal, at det var deres fælles kærlighed til kager, der førte dem sammen:

- Jeg var dommer i en bagekonkurrence i Bruuns Galleri i Aarhus, hvor hun arbejder. Hun skulle tage billeder og sende dem til mig, og så begyndte vi at skrive sammen, fortalte han dengang til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold