Kendte 14. juli 2019

Bærer ens ringe: Er Cara Delevingne og Ashley Benson forlovede?

Parret er blevet spottet med matchende ringe på deres ringfingre på deres romantiske rejse til Saint Tropez
Foto: MEGA

Det er muligt, at modellen Cara Delevingne og "Pretty Little Liars"-stjernen Ashley Benson har taget deres forhold til et nyt niveau.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I sidste måned kunne de fejre 1-årsdag, og parret er for nyligt blevet spottet på ferie sammen i Saint Tropez - hvor de begge to bar nye ringe på deres ringfingre. Det skriver People.

Billederne af 26-årige Delevingne og 29-årige Benson fik med det samme internettet til at spekulere i, om parret nu er forlovede.

Artiklen fortsætter under billedet

På højre ses Caras ring, mens billedet til venstre er Ashleys ring. De to ringe ser så ens ud, af folk nu spekulerer i, om parret er forlovede (foto: MEGA)

På trods af, at folk - særligt på Twitter - er gået amok over den mulige forlovelse, så har hverken Delevingne eller Benson kommenteret rygterne.

De to turtelduer har været meget stille omkring deres forhold, siden de første gang blev linket sammen i 2018.

Men da parret havde årsdag i juni, bekræftede de deres romance. Her delte Delevinge en video på sin Instagram-profil, hvor giver Benson et passioneret kys - og adspurgt om, hvorfor hun gjorde det, svarede hun:

- Jeg ved det ikke. Fordi det er Pride - det er 50 år siden, Stonewall skete, og jeg ved det ikke. Det er lige omkring vores 1-årsdag, så hvorfor ikke?, sagde hun til E! News.

Cara Delevingne og Ashley Benson i Saint Tropez (foto: MEGA)

Forud for, at de to bekræftede deres forhold, er de dog blevet spottet flere gange. Blandt andet, da de bar en ekstrem sexbænk ind i deres fælles hjem i Los Angeles.

Sponsoreret indhold