"Badehotellet" slår kæmpe rekord

Foto: Mike Kollöffel

”Det er rekord. Og det for vildt!”

Sådan lyder det jublende fra skuespiller Amalie Dollerup, 34, som fejrer de imponerende seertal, som TV2-serien ifølge hende trak hjem på premiereafsnittet af ottende sæson.

Dollerup skriver, at 1.661.000 seere var med på en kigger, da den lune komedieserie startede op igen mandag aften. 

”Vi er simpelthen så glade og stolte. Tusind tak for jeres store opbakning,” lyder det videre i hendes tekst på Instagram.

Man skulle ellers tro, at den erfarne skuespiller efterhånden var vant til høje seertal. For ”Badehotellet” er efterhånden en selvskrevet seermagnet, når den ruller over tv-skærmene mandag aften.

Stort set alle forrige sæsoner har slået en rekord på premiereaftenen for første afsnit, men hidtil har TV2 altså ikke været oppe og ramme de flotte 1,6 millioner.

Intet er, som det plejer

Amalies kollega, skuespiller Anne Louise Hassing kunne tilbage i december afsløre, at årets sæson af "Badehotellet" ville blive en del kortere.  

- Intet er, som det plejer for tiden, men en ting, I godt kan regne med, er at Badehotellet har premiere på 8. sæson d. 1 februar 2021, kl. 20.00 på TV 2, lød det fra skuespilleren på Instagram.

Serien er blevet amputeret på grund af coronapandemien, og vil derfor kun bestå af fem afsnit. 

- Det skyldes ganske enkelt, at de kun har kunnet nå at producere fem afsnit i år på grund af corona. Men vi tør godt love, at det er fem stærke afsnit, lød det i en kommentar fra TV 2 til BILLED-BLADET

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close