Kendte18. september 2023

Bad Bunny svarer igen på kritik af forholdet til Kendall Jenner: - Jeg har intet behov for at klarlægge noget

Den populære rapper nægter at forsvare noget som helst, når det kommer til sit privatliv - og ikke mindst til kæresten Kendall Jenner
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kendall Jenner er den eneste fra Kardashian-familien, der ikke har et barn, så derfor er det ikke så underligt, at hun ofte får spørgsmålet om, hvornår det skal være.
 Fotograf: Kaspar Wenstrup Video & Stills: MEGA, YouTube(Ellen)

LÆS OGSÅ: Se videoen: Kendall Jenner og Bad Bunny i hed omfavnelse til Drake-koncert

Det er utvivlsomt ikke nemt at danne par med et medlem af Kardashian-klanen.

Adskillige mænd er gennem tiden bukket under for presset. Bare spørg Kanye West, Bruce Jenner (nu Caitlyn Jenner), Lamar Odom, Travis Scott, Pete Davidson eller Tristan Thompson - selvom sidstnævnte ikke just har hjulpet sig selv.

De seneste modige mænd, der har kastet sig hovedkulds ind i Kardashian-hvepsereden er den unge skuespiller Timothée Chalamet, der har et brandvarmt forhold til Kylie Jenner og den 29-årige musiker Bad Bunny, der har kastet kærligheden over den 27-årige Kendall Jenner.

Men når man indleder et forhold med en af verdens mest populære modeller, så må man med sikkerhed forvente, at fanbasen vil komme med sin ærlige mening, og det har Bad Bunny i den grad oplevet.

Både Kendall Jenner og Bad Bunny gæstede dette års Met Gala i New York, men parret poserede desværre ikke sammen på den hvide løber.
Både Kendall Jenner og Bad Bunny gæstede dette års Met Gala i New York, men parret poserede desværre ikke sammen på den hvide løber.
 Foto: Evan Agostini/Invision/AP/Ritzau Scanpix

Dedikerede fans af Kendall Jenner har ifølge "Tití Me Preguntó"-sangeren sendt vilde beskeder i hans retning, da romancen først begyndte at spire.

Det er dog ikke noget, den populære rapper sætter pris på. Det fortæller han i et nyt interview med Vanity Fair, hvor han også slår fast, at han ikke føler et behov for at adressere eller definere detaljer omkring sit kærlighedsliv.

- De ved ikke, hvordan du føler, de ved ikke, hvordan du lever, de ved ikke noget, og jeg vil virkelig ikke have, at de skal vide det, siger han og fortsætter:

- Jeg er ikke rigtig interesseret i at klarlægge noget, fordi jeg ikke har nogen forpligtelse til at klarlægge noget for nogen.

- Der er folk, der siger, at kunstnere skal finde sig i det. Jeg behøver ikke at acceptere alt og alle, fordi jeg drømte om at være kunstner. I sidste ende lytter du til mig, fordi du vil. Jeg tvinger dig ikke til det, lyder det fra Grammy-vinderen.

Kendall Jenner og Bad Bunny, der i privaten hedder Benito Antonio Martínez Ocasio, endnu ikke har bekræftet deres forhold offentligt, så er de i løbet af de seneste mange måneder blev spottet sammen ved flere forskellige lejligheder.

Kendall Jenner og Bad Bunny har ikke officielt bekræftet, at de er kærester.
Kendall Jenner og Bad Bunny har ikke officielt bekræftet, at de er kærester.
 Foto: Kevork Djansezian/AFP/Ritzau Scanpix

De har blandt andet hygget løs ved sportsbegivenheder og haft en brandvarm date under en Drake-koncert i Los Angeles.

Med forholdet til modellen og realitystjernen er der også fulgt en del paparazzioplevelser med, og ifølge rapperen er det frustrerende, at det ikke længere kun er "en enkelt fyr med et kamera", der står for at knipse billeder af ham og kæresten.

- Nu om dage er alle paparazzifotografer. Ingen respekterer nogens privatliv.

Rygterne om en romance mellem Bunny og Jenner fik sin spæde start tilbage i februar, da de var blevet set på en dobbeltdate med kendisparret Justin og Hailey Bieber.

Måske Kendall eller Bunny bekræfter i forbindelse med sæsonpremieren på "The Kardashians" den 28. september på Disney+.

Sponsoreret indhold