Kendte2. februar 2021

Av! Rita Ora mister mere end 300.000 følgere efter brud på coronaregler

Det kan altså gøre godt og grundigt ondt at være influencer eller bare et offentligt kendt ansigt i disse dage, når det er svært at overholde de retningslinjer, regeringen udstikker
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rita_ora_3.jpg
 Foto: MEGA

Trods en endnu verserende coronavirus over hele verden har sangerinden Rita Ora, 30, haft meget svært ved at skulle overholde de gældende coronaregler.

Op til flere gange er den britiske stjerne gennem de sidste måneder blevet fanget i at bryde regeringens regler, og det har nu fået sine konsekvenser.

Faktisk så store konsekvenser at hendes ellers trofaste følgere er begyndte at fjerne hendes opslag fra deres nyhedsfeed på Instagram og ikke mindst stoppe med at følge hende.

Allerede tilbage i april måned gjorde tanken om en lockdown af landet det svært for sangerinden, der derfor hurtigt valgte at samle en stor gruppe venner, hun kunne hygge i et lejet hus med.

Siden kunne hun ikke overkomme tanken om en mindre fejring af hendes 30-års fødselsdag i november. Hvilket udløste en bøde på mere end 80.000 danske kroner for blandt andet at have brudt reglerne om forsamling af mennesker.

Artiklen fortsætter under billederne...

https://imgix.seoghoer.dk/mega718359_014.jpg
 Foto: MEGA

Politiet dukkede op ved restauranten, efter de fik anmeldelser om festligheder, der ikke måtte foregå. Foto: MEGA

https://imgix.seoghoer.dk/mega718359_001.jpg
 Foto: MEGA

Her ses hun forlade festen. Foto: MEGA

The Sun har efterfølgende også kunne berette, at restauranten, hvor hun holdt sin fødselsdagsfest, risikerer at miste sin licens.

Sangerinden undskyldte sidenhen sin tankeløse handling – men hun var ikke så ked af det, at hun droppede sin ide om festligheder bare ugen efter.

Ifølge det britiske medie har Oras seneste måneders behov for fester og venner kostet hende ikke mindre end 362.279 tusinde fordelt på hendes tre sociale platforme.

Heraf er 80.000 af dem forsvundet fra hendes Instagram-profil på bare én måned. Over de seneste seks måneder lyder tabet på 203.184.

På hendes Twitter-profil er tabet 90.169 – hvoraf de 14.000 trykkede ”unfollow” i bare november og december.

Facebook er det også gået ud over. Her er 68.926 af hendes fans smuttet.

Sponsoreret indhold