Kendte24. september 2020

Efter Ellen DeGeneres-undskyldning: Nu reagerer de ansatte

En officiel undskyldning og forklaring fra Ellen DeGeneres er ikke faldet i god jord blandt programmets tidligere ansatte
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ellen-degeneres.jpg
 Foto: MEGA

Ellen DeGeneres er officielt tilbage på skærmen efter en lang og skandalefyldt sommer.

Den 62-årige "The Ellen Show"-vært forsøgte mandag at gribe tyren ved hornene og konfrontere de mange sager, hendes tv-program har været ramt af, siden coronakrisen begyndte at buldre.

I løbet af de seneste mange måneder er Ellen DeGeneres og flere af de ledende chefer på programmet blevet anklaget for at skabe et giftigt arbejdsmiljø for de ansatte, hvor både diskriminering og sexisme eftersigende skulle have fundet sted.

- Jeg har lært, at der er sket ting her, som aldrig skulle være sket. Det tager jeg meget alvorligt, og jeg vil gerne sige undskyld til alle de mennesker, der har været berørt af det. Jeg er klar over, at jeg sidder i en position med privilegier og magt, og med det følger ansvar, og jeg tager ansvar for, hvad der sker ved mit show, lød det fra Ellen DeGeneres, da hun indledte premieren på 18. sæson af sit talkshow.

Fans var lynhurtige på Twitter-tasterne efter programmets udsendelse og var bestemt ikke imponerede over Ellens undskyldning.

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2020-09-22_kl._08.42.43.jpeg
 Foto: Facebook

Ellen DeGeneres indledte sin 18. sæson med en undskyldning, men ikke alle har købt den - heller ikke de ansatte på programmet. (Foto: Facebook)

Nu viser det sig, at flere af Ellens ansatte heller ikke er specielt glade for måden, talkshow-værten håndterede sagen på skærmen.

- Ellen formåede ikke blot at forvandle mine traumer, vores traumer, til en joke, hun formåede også på en eller anden måde at få det her til at handle om hende, lyder det fra en tidligere Ellen-ansat ifølge BuzzFeed News.

- Da hun sagde: "Åh, min sommer var skøn", og det var meningen, at det skulle være sjovt, tænkte jeg: "Det er sjovt, at du har haft en hård sommer, fordi alle påtalte beskyldningerne om dit giftige arbejdsmilljø, og nu er du den, der lider?", lyder det fra en anden tidligere ansat.

En nuværende ansat mener desuden, at hele Ellens strategi udelukkende er taktisk, og at hun i den forbindelse kun har sagt undskyld for at lokke flere seere til programmet op til premiereugen.

Og så er der det med vittighederne. Fordi flere af sagerne drejer sig om sexisme og diskriminering, mener de tidligere ansatte nemlig ikke, at man kan joke med det på den måde, som Ellen gjorde under programmets premiere.

- Jeg synes ikke, det er hensigtsmæssigt at have vittigheder i monologen, siger en tidligere medarbejder.

Mandagens premiere på "The Ellen Show" blev set af så mange seere, at talkshowet officielt har haft sin største sæsonpremiere siden 2016.

null

Sponsoreret indhold