Kendte15. november 2022

Anya Taylor-Joy spankulerer rundt i nøgenkjole: Se mine trusser!

Den 26-årige skuespillerinde Anya Taylor-Joy fejrede premieren på hendes nye film “The Menu” ved at iføre sig et ganske afslørende outfit
Anya Taylor-Joy
Anya Taylor-Joy valgte at iføre sig et ganske afslørende stykke beklædning, da hun mandag gæstede den amerikanske premiere på filmen "The Menu".
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

Anya Taylor-Joy, 26, havde umiddelbart søgt efter at finde det mest afslørende outfit, hun kunne støve frem til mandagens premiere på filmen “The Menu”, hvor hun har en af de prominente hovedroller.

For efter hun først havde betrådt den røde løber i New York, hvor hun blev fotograferet bære en kort, stropløs sort blondekjole, så skiftede hun til et lidt mere udfordrende stykke beklædning.

Nemlig en lang sort – og ganske gennemsigtig – kjole, hvorfor det ligeledes nemt kunne ses, hvordan hun havde påklædt sig helt inderst.

Anya Taylor-Joy
Anya Taylor-Joy skiftede hurtigt til sit outfit til dette, da holdet drog videre til efterfesten.
 Foto: Ritzau Scanpix
Anya Taylor-Joy
Skuespillerinden måtte beholde jakken på udenfor, men afslørende var kjolen nu alligevel.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det var dog kun gæsterne til efterfesten, der fik lov til at se skuespillerinden spankulere rundt i den hullede kjole.

Kæresten, der rygtes til at være hendes forlovede, Malcolm McRae, lod nemlig ikke til at have været til stede ved mandagens premiere og senere festlige after party.

Anya Taylor-Joy
Anya Taylor-Joy startede aftenen ud med at fremvise et lidt mere dækkende outfit, inden hun skiftede til et mere afslørende et af slagsen.
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

"The menu" er en sort komediefilm, der handler et ungt par spillet af Anya Taylor-Joy og Nicholas Hoult, der rejser til en fjern ø for at spise på den eksklusive restaurant the Hawthorne.

Det er dog langt fra alt på restauranten, der er, som parret tror eller håber på.

Filmen er sat til at få premiere i de danske biografer den 17. november.

Sponsoreret indhold