Kendte27. juni 2022

Se billederne: Anya Taylor-Joy flasher mulig forlovelsesring

Den 26-årige skuespillerinde har for alvor sat gang i rygtebørsen, efter hun forleden blev set bære en ganske særlig ring
Anya Taylor-Joy
Meget tyder på, at skuespillerindens kæreste har været nede på et knæ.
 Foto: Jaydenseyfarth/Splash/Ritzau Scanpix

Efter mere end et års forhold, lader det til, at den 26-årige “Queens Gambit”-stjerne Anya Taylor-Joy og kæresten, Malcolm McRae er klar til det næste store skridt.

I sidste uge blev skuespillerinden nemlig spottet bære en ganske fin og stor ring, da hun forlod sit privatfly i Sydney i Australien.

– Hun gik af flyet, og så så det ud til, at hun glædeligt viste ringen frem til sin chauffør, inden hun satte sig ind i bilen, kunne et øjenvidne fortælle til Daily Mail.

– Enten viste hun ringen frem, eller også havde hun travlt med at vise et dansetrin – uanset hvad, så så hun overlykkelig ud, fortæller vedkommende videre.

Artiklen fortsætter under billederne

Anya Taylor-Joy
Skuespillerinden var umiddelbart ikke bleg for at vise ringen frem, da hun ankom i lufthavnen.
 Foto: Jaydenseyfarth/Splash/Ritzau Scanpix
Anya Taylor-Joy
 Foto: Jaydenseyfarth/Splash/Ritzau Scanpix

Skuespillerinden har dog endnu ikke selv bekræftet de muligvis glædelige nyheder – det er dog også ganske sjældent, at hun taler offentligt om sine private forhold.

Det var også først så sent som i februar, at hun og kæresten havde deres debut på den røde løber, da de begge gæstede Vanity Fairs Oscar-efterfest.

– Jeg har endelig fundet en, der glædeligt vil sidde i stilhed sammen med mig og læse. Vi er praktisk taget både 80 og syv år gamle indeni, og det fungerer rigtig godt, lød det fra hende i en sjælden udtalelse.

Artiklen fortsætter under billedet

Anya Taylor-Joy og Malcolm McRae
Anya Taylor-Joy kunne første gang vise kæresten frem officielt i starten af året.
 Foto: MEGA

Parret har brugt den sidste måned sammen i Australien, hvor Anya Taylor-Joy har været i gang med optagelserne til den nye “Mad Max” film “Furiosa”.

Sponsoreret indhold