Kendte20. september 2021

Annika Aakjær udskyder alle koncerter: Sygemeldt med forhøjet blodtryk

Den 39-årige sangerinde, der skulle have været landet rundt på sin ”Det meste tour” i løbet af efteråret, trækker nu stikket på grund af sygdom
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der har været knald på for den excentriske rødhårede sangerinde og satiriker Annika Aakjær, som stod til snart at drage land og rige rundt med sin planlagte Danmarksturné ”Det meste tour”.

Nu ser hun sig nødsaget til at udskyde samtlige shows som følge af en sygemelding. Den 39-årige sangerinde lider af forhøjet blodtryk. Det skriver hendes arrangør Live Nation på deres hjemmeside.

- Annika Aakjær er ramt af forhøjet blodtryk, hvilket giver massiv hovedpine, svimmelhed og træthed. Dette har stået på i noget tid, formentlig som følge af stress, lyder det.

- Konsekvensen er desværre, at Annika er sygemeldt, hvilket betyder, at hun ikke kan gennemføre efterårets planlagte turné.

Annika Aakjær selv håber, at hendes fans vil væbne sig med tålmodighed og holde fast i billetterne, indtil hun er kommet til hægterne igen.

Stressrelateret

- I to-tre år har jeg tonset afsted og prøvet at følge med. Jeg har haft mange gode oplevelser og tilbud på arbejde, jeg har været glad for at takke ja til. Men jeg har faktisk været rigtig god til at sige nej til rigtig meget også. Derfor føles det også ekstra smerteligt alligevel at være endt i denne her situation, siger Annika Aakjær til Live Nation og fortsætter:

- Det er hårdt ikke at kunne klare at gøre det, jeg allerhelst vil. Men lige nu er jeg nødt til at fokusere på at få det bedre. Jeg håber på alles forståelse, og så vil jeg glæde mig til at se jer alle sammen i forsommeren '22.

Udover at passe musikken, har Annika Aakjær været at finde i flere danske tv-programmer, herunder ”Toppen af Poppen”, ”Zulu Comedy Galla” og ”Stormester” de seneste år.

Sponsoreret indhold