Kendte2. december 2021

Annemette Voss slukker bagedrømmen: Slut med at være kagekone

Iværksætteren drømmer om at være meget andet end bagedronning. Derfor har Annemette Voss taget en stor beslutning.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Annemette Voss blev kendt for sin deltagelse i "Den store bagedyst" og har siden bagt på livet løs, udgivet kogebøger og drevet en Instagram-profil med lækkert bagværk.

Men nu er det slut med at være kagekone. Annemette Voss har nemlig lukket ned for sin ene Instagram-profil, der var en stor bagekonto.

- Det gjorde jeg, fordi jeg tror, at den der bagedronning-vej, hvor man ligesom hele tiden viser verden: Jeg bager, jeg bager, jeg bager ... den har jeg ligesom fundet ud af, at den skal jeg ikke, fortæller Annemette Voss til SE og HØR.

- Så er der ingen grund til at pleje det.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mascha_van_wen.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Annemette Voss og Mascha Vang med kogebogen "Piece of cake". Foto: Kaspar Wenstrup

I stedet har influenten valgt at bage, når det passer hende uden at skulle passe en bagekonto på Instagram og fodre den med daglige opdateringer fra det søde køkken.

- Det der med at bage og lade som om, man er noget, man egentlig ikke er, eller måske ikke længere er, det er man nødt til nogle gange at slutte med og så give plads til dem, som har dén drøm, for dem er der jo også mange af, forklarer Annemette Voss.

Men hvad har iværksætteren så af planer for fremtiden, nu hvor kagerne ikke længere skal fylde så meget?

- Min drøm er jo i virkeligheden at finde en anden balance. Det er jo på en måde selvhøjtideligt at sætte det op til at være noget stort, men for mig er det en stor ting at gå ud og sige det højt: Det der, som alle har troet, jeg drømte om, har egentlig aldrig været det, jeg drømte om.

Annemette Voss fik helt naturligt et bagedronning-image, fordi hun kom frem i offentligheden efter sin deltagelse i "Den store bagedyst".

- I starten var det egentlig ikke så slemt, for dengang for otte år siden var der ingen, der brugte bagedysten til at skabe en karriere, men år efter år er forventningerne til dem, der har deltaget, på en eller anden måde bare blevet større og større, siger Annemette Voss.

- Og jeg synes egentligt, det er blevet sværere og sværere at sige: Jeg elsker at bage, men jeg har ikke lyst til at have den rolle, at jeg skal være hende, der møder op og skal bage til events og altid levere kagen og have en Instagram, hvor jeg bager hver dag, for det er simpelthen ikke sandt, det gør jeg ikke.

Annemette Voss bruger i stedet tiden på kunst, designer smykker og tørklæder, som hun sælger.

Sponsoreret indhold