"Bagedyst"-vinder Annemette Voss til danskerne: Det er uansvarligt!

(Foto: Morten Mejnecke)

Den verserende coronapandemi er skyld i både dødsfald, konkurser, fyringer - og massevis af begrænsninger.

Og særligt sidstnævnte er særligt relevant for Annemette Voss, der på nuværende tidspunkt er i coronaisolation sammen med sine børn.

Det er ikke, fordi hun og familien selv er blevet testet positive for den smitsomme virus. Men hendes børn har været i tæt kontakt med en smittet.

Derfor skal hun og børnene testes negativ for coronavirus tre gange, før de kan vide sig sikre på, at de ikke er smittede.

Situation er hård, og Annemette Voss er ”vred over”, at andre ”tager så let på det hele:

- Jeg har ikke brug for medlidenhed. Men jeg er vred over, at man tager så let på situationen. Fordi omkostningen for dem, det rammer, kan i nogle tilfælde være uoverskueligt høj, skriver Annemette Voss på sin Instagram-profil og henviser således til de mennesker, der ikke går i coronaisolation, mens de venter på at få svar på en coronatest.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget …

- At færdes i blandt hinanden, når man har blot de mindste symptomer på Corona er uansvarligt. At blive testet fordi du har fattet mistanke, og samme dag - mens man venter på svar - at fortsætte sit almindelige liv, er uansvarligt. Gå i isolation mens du venter på svar.

Coronaisolationen bliver ikke nemmere af, at ”Den store bagedyst”-vinder, som på nuværende tidspunkt døjer med intet mindre end to diskusprolapser og voldsom hovedpine, står alene med sine børn.

Hendes mand Micky har nemlig ikke været tæt på børnene – og derfor er han således taget væk fra familien, indtil coronafaren er væk.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close