Kendte2. august 2022

Annemette Voss må droppe de våde varer til brylluppet: - Rigtig hårdt

Når bryllupsfesten skydes i gang på Holckenhavn Slot, må Mascha Vangs veninde og den tidligere bagedystdeltager, Annemette Voss, se langt efter champagnen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Annemette Voss til Mascha Vangs bryllup.
 Foto: Elena Hybel Colding

Tirsdag er en stor dag for den populære influencer og iværksætter Mascha Vang. I dag er dagen nemlig kommet, hvor hun skal sige et stort "ja" til kæresten Troels Krohn Delhi i Holckenhavn Slotskirke.

Og allerede nu er det strømmet til med kendte ansigter. Heriblandt Lisbeth Østergaard, Thomas Evers Povlsen og nu også den tidligere bagedystdeltager Annemette Voss.

Annemette Voss er ankommet til brylluppet sammen med sin mand Micky Fridthjof, som hun netop venter barn nummer fire sammen med.

Og med den glædelige nyhed om hendes gravide mave, må hun da også se langt efter den overdådige vin og champagne, som det ventes, der vil blive serveret til bryllupsfesten.

– Jeg vil så gerne sige, at det er ingen sag, men jeg synes faktisk, at det er rigtig hårdt.

- Jeg kan virkelig godt lide vin og champagne. Så jeg forestiller mig faktisk, det bliver lidt svært, men sådan er det jo, siger Annemette Voss til SE og HØRS mand, der er på stedet.

Ikke afvisende for navneforslag

Nyheden om, at den tidligere bagedystdeltager og manden Micky Fridthjof skal være forældre kom frem i sidste uge, og parret kender endnu ikke kønnet på barnet.

Hun fortæller dog, at hun tror, det bliver en dreng, eftersom hun kun har født drengebørn. Derfor har hun også efterspurgt navneforslag på hendes sociale medier, og det er væltet ind med gode forslag:

– Vi vil jo godt have et lidt italiensk navn, fordi vores søn hedder jo Luca. Der var mange, der skrev Mateo, men det er Micky ikke så vild med. Der var også virkelig mange, der skrev Romeo og Mario og Leonardo.

– Vi er ikke afvisende over for det, for vi synes faktisk, at der var ret mange fine forslag, og også nogle vi selv havde været igennem, fortæller hun til SE og HØR få minutter før kirkeklokkerne bimler.

Spændt på brylluppet

Selv om det bliver uden de våde varer for Annemette Voss til Mascha Vangs store dag, er hun dog stadigvæk glad og spændt på dagen.

Hun er dog mest spændt på, om hovedpersonen Mascha husker at nyde den store dag.

– Jeg snakkede med hende i går, og hun var meget rolig. Men det har jeg været lidt nervøs for – om hun ville være i stand til at slappe af. Men det tror jeg faktisk hun er, lyder det fra Annemette Voss.

Gæsterne ankommer til Mascha Vangs bryllup

Sponsoreret indhold