Kendte2. august 2022

Lisbeth Østergaard klar til Mascha Vangs bryllupsfest: – Jeg har servietter i lommen

Den garvede tv-personlighed og hendes ægtemand er taget hele vejen til Fyn for at fejre kærligheden mellem Mascha Vang og hendes kommende husbond
Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen
Lisbeth Østergaard og Ralf Østergaard dukkede op til solskin og skyfri himmel i Nyborg inden vielsen.
 Foto: Jesper Sunesen

Allerede nu strømmer det til med kendte ansigter til Nyborg, hvor Mascha Vang og Troels Krohn Dehli tirsdag formiddag skal sige deres “ja” til hinanden.

På gæstelisten er blandt andet Lisbeth Østergaard samt hendes mand, Ralf Christensen, der som nogle af de første troppede op foran slotskirken.

– Jeg ser frem til at se Mascha og Troels, jeg har hørt noget om, at han skal have noget lyserødt på. Og jeg ved jo, hun skal have tre forskellige kjoler på, men jeg når nok kun at se en af dem, fortæller hun smilende til de fremmødte journalister.

Men udover at skulle se, hvad de to kommende ægtefolk har valgt at iklæde sig, så er der især én ting, som Østergaard er spændt på at skulle overvære.

– Jeg er så spændt på at se, hvordan hun reagerer, når hun går op ad kirkegulvet. Jeg har endda servietter i tasken, afslører hun med et smil.

Artiklen fortsætter under billedet

Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen
Smilene - og glæden - var ikke til at tage fejl af hos Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen.
 Foto: Jesper Sunesen

Der er da også kun få uger til, Østergaard og hendes mand kan fejre deres seks års bryllupsdag, en dag de selv beskriver som værende en “kærlighedsfest”. Så det er tydeligt at høre, hvordan også deres følelser sidder udenpå tøjet.

Efter vielsen vil der være en reception, inden der er storslået middag og fest på Holckenhavn Slot.

Men for Lisbeth og husbonden vil festlighederne ikke vare hele dagen, da de to ikke er inviteret med til selve festen.

– Det er ikke så længe siden, Mascha og jeg begyndte at se hinanden, som vi gør nu. Så det ville have været skørt, hvis vi var inviteret med til mere end det her, fortæller hun.

I stedet tager hun og Ralf på ophold – uden børn – inden de i morgen tager videre på SMUK, hvor jo også Troels og Mascha tager hen for at tage hul på bryllupsrejsen.

Se flere billeder i galleriet herunder

Gæsterne ankommer til Mascha Vangs bryllup

Sponsoreret indhold