Kendte4. august 2022

Anne Louise Hassing taler ud: Savner en mand

"Badehotellet"-stjernen er klar til mandling selskab efter brud og vildt vægttab
Anne Louise Hassing
Egentlig stod Anne Louise Hassing, 51, foran en operation for en dårlig hofte. Men gennem yoga og kosttilskud har hun formået at få det så meget bedre, at kirurgen har lagt skalpellen væk igen for en stund.
 (Foto: Mikael Rieck)

Kiloene raslede af Anne Louise Hassing efter hendes 12 uger lange ophold i træningshelvede. Og selv om skuespilleren ville ønske, at hun kunne omfavne sin førhen så kurvede krop, så er hun bare mere tilpas i sit nye og 14 kilo lettere hylster.

Det fortæller ”Badehotellet”-stjernen i det nye nummer af træningsmagasinet Fit Living.

Den 53-årige skuespiller fortæller i interviewet, at hun føler sig både fysisk og mentalt stærkere efter livsstilsændringen. Og den gode form har da også en væsentlig betydning for mødet med en ny mand.

- Det, at jeg har det godt i min krop, betyder, at, når ”han” står der, så er jeg klar til at gå all in uden at have behov for at slukke lyset, siger hun i interviewet.

Anne Louise har været single det sidste år. Hun føler sig ikke klar til at få en ny kæreste, men hun savner alligevel lidt mandligt selskab.

- Jeg vil da skidegerne inviteres ud og have nogle fantastiske møder, god energi og et dejligt mandebryst at putte mig ind til, men jeg ved ikke, om jeg er klar til en ny kæreste. Det vil tiden vise, siger Anne Louise i interviewet og fortsætter:

- Jeg savner sanseligheden og mandeenergien, men jeg synes også, at det har været skønt at have det her år, hvor jeg har skullet være min egen maskuline energi, siger skuespilleren, som både har renoveret hus og taget speedbådkørekort.

Hun understreger, at hun dog på ingen måde er hverken på jagt eller desperat. Heller ikke, når ensomheden har banket på.

- Jeg har da også haft nogle stunder på det seneste, hvor jeg har mærket ensomheden. Det havde jeg ikke troet, men den har faktisk ramt mig. (…) Jeg har fået ryddet meget op i det indre i løbet af det seneste år, og nu er jeg klar til at sidde med et glas vin og en lækker mand.

Sponsoreret indhold