Kendte18. april 2019

Anne Louise Hassing: Lykkelig med begge mænd

Den nyskilte ”Badehotellet”-skuespiller Anne Louise Hassing havde glædet sig til at give den gas på Tinder, men fandt rigeligt med kærlighed, før appen blev installeret.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anne_louise_hassing_1.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Singletiden blev kort for ”City Singler”-skuespilleren Anne Louise Hassing, der for to år siden annoncerede, at hun og manden Peter Hellemann skulle hver deres vej.

At være alene og fri var ellers noget, som den 51-årige skuespiller havde vænnet sig til tanken om.

– Planen var, at jeg skulle være single og prøve Tinder og ud og give den gas, fortæller Hassing i et interview i Femina.

Sådan gik det ikke, for få måneder efter skilsmissen kunne ”Badehotellet”s smilende stjerne proklamere, at hendes hjerte nu bankede for en anden mand – en gammel bekendt, som nu var blevet hendes kæreste.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/anne_louise_hassing_2.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

I stedet for på Tinder blev kærligheden fundet hos kraniosakralterapeuten Lars Henrik Lundsgaard, 55. (Foto: Peter Grosen)

Drømmeskilsmisse

Heldigvis har Anne Louise Hassing så godt styr på mændene i sit liv, at eksmanden gerne tager med, når hun og den nye kæreste tager på ferie. Hele banden var denne vinter af sted på skiferie, afslører hun.

– På en måde har det været en lykkelig skilsmisse. Lidt et drømmescenarie, hvor jeg tænker: ”Hold kæft, det lykkedes!”. Alle har gjort det godt, og jeg er taknemmelig over, at både Peter og Lars var så rummelige og bare ville det her, siger hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/anne_louise_hassing_og_peter_hellemann.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Hvis der findes en lykkelig skilsmisse, så har Anne Louise Hassing og Peter Hellemann opskriften på, hvordan det lykkes. (Foto: Mikael Rieck)

Den nye kæreste, Lars Henrik Lundsgaard, er ikke flyttet sammen med sin nye amour, men sammen har parret købt et sommerhus – lige ved siden af eksmandens. Så i ferietiden kan Hassings 14-årige søn Mingus nemt rende fra mor til far og tilbage igen.

– Peter og jeg har været meget fokuserede på at få Mingus båret igennem det her på en ordentlig måde og også passe på hinanden, og det har vi været virkelig gode til. Så ja – jeg er virkelig lykkelig for ”alle mine mænd”, jubler hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mingus.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Sønnen Mingus, 14, har arvet mors skuespilglæde og kæmpede sig til rollen som Ole i to af de nye ”Far til fire”-film. Han kan også glæde sig over, at hans far, mor og hendes nye kæreste alle er gode venner. (Foto: Peter Grosen)

Klar til grim rolle

Den nye mand, Lars, kendte Hassing i forvejen, fordi han var hendes kraniosakralterapeut. Og hans virke har inspireret Anne Louise til at videreuddanne sig selv, så hun er komplementær hormonterapeut, kropsterapeut og healer.

Det betyder ikke, at det er slut med at se hende på skærmen og i biograferne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/anne_louise_hassing_3.jpg
 (Foto: Mike Kollöffel/TV2)

En dårlig hofte betød, at Anne Louise Hassing måtte droppe en rolle i TV2 Charlie-serien ”Sygeplejeskolen”, men indtil videre er hun stadig fru Madsen i ”Badehotellet” – som snart bliver genudsendt fra begyndelsen på TV2. (Foto: Mike Kollöffel/TV2)

– ”Badehotellet” har fyldt meget de sidste seks år, og det har været fantastisk, for det har givet mig ro og tid til at gøre alle mulige andre ting, men nu føler jeg mig klar til at begynde på noget nyt, siger skuespilleren, der godt kunne tænke sig at spille en rolle, hvor hun skal være rigtig grim.

Sponsoreret indhold