Nyheder17. januar 2013

Anne Louise Hassing: Nøgenfrækkert

Skuespilleren har ikke noget imod at optræde uden tøj
Hvem vil ikke gerne se hende nøgen?
Hvem vil ikke gerne se hende nøgen?
 Foto: Getty Images EuropeMan kender hende som den søde Ida fra "Krøniken", men der er sket en del med Anne Louise Hassing siden dengang.

Hun er blandt andet en del af de frække "City Singler", men nu smider hun kludene i filmen "Goltzius and the Pelican Company", som den kontroversielle instruktør Peter Greenaway står bag.

- Det kan da godt være, folk bliver lidt overraskede, men det er kun fedt, synes jeg. Det er en film, hvor jeg endelig føler, jeg får vist nogle andre sider af mit talent, som jeg ikke har haft så mange muligheder for i Danmark.

- Jeg ved da godt, at folk har et billede af mig som den pæne pige, det har nok noget at gøre med mit udseende, at jeg altid bliver castet til den slags roller. Derfor er jeg meget taknemmelig for den rolle. Der er meget seksualitet og sanselighed i den, og det er jo også en del af mig. Og det er en meget, meget smuk film, siger Anne Louise i et interview med FEMINA.

Anders W. Berthelsen: Elsker at blive vækket om natten

Selv om det kan virke grænseoverskridende for mange at smide alt tøjet med tilskuere på, har den frække skuespiller ikke de store betænkeligheder ved at optræde nøgen. Tværtimod mener hun, at det ville være mærkeligt at optræde med tøj på, når hun i filmen spiller Eva fra Bibelen i filmen.

- Jeg havde selvfølgelig nogle betænkeligheder omkring nøgenscenerne, men min agent fik lagt nogle klausuler ind, og de blev respekteret fuldt ud. Og da jeg først startede optagelserne, følte jeg, nøgenheden faktisk blev mit kostume, fordi Peter Greenaways billeder er så smukke.

Filmen har haft verdenspremiere på filmfestivalen i Rom, hvor Anne Louise Hassing optrådte på den røde løber iført en smuk Lasse Spangenberg-kjole.

Helena Christensen: Har aldrig følt sig sexetSponsoreret indhold