Kendte 19. juni 2021

Anne Hathaway skulle aldrig have været med i ”The Devil Wears Prada”

Det er svært at forestille sig, at det kunne have været en anden skuespillerinde, der skulle spille den hårdtarbejdende assistent i Hollywood-hittet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 38-årige skuespillerinde Anne Hathaway har i dag den ikoniske film ”The Devil Wears Prada” som en af de øverste på hendes liste over vigtige roller i hendes karriere.

Men trods den store succes, som rollen som den hårdtarbejdende assistent Andy Sachs gav skuespillerinden – så var det slet ikke Hathaway, der skulle have haft den.

Det afslører flere af stjernerne bag i et nyt interview med Entertainment Weekly i forbindelse med jubilæet.

Produceren bag fortæller nemlig, at holdet bag i stedet så ”The Notebook”-skuespillerinden Rachel McAdams i rollen som Meryl Streeps assistent.

- Vi var meget stålfaste på at skulle bruge hende. Og hun var meget stålfast på ikke at skulle gøre det, fortæller David Frankel.

Faktisk viser det sig, at McAdams nåede at sige pænt nej tak til rollen hele tre gange, inden casterne måtte søge nye veje.

Men selvom McAdams ikke var interesseret, så var Hathaway altså heller ikke en del af produktionens plan b.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Anne Hathaway vidste lang tid inden hun blev valgt, at hun ville takke ja til rollen. Foto: MEGA

Det har skuespillerinden selv sat ord på tidligere på året, da hun var med i en episode af ”RuPaul’s Drag Race”.

Langt nede på listen

Faktisk var hun nummer ni på listen over mulige skuespillerinder til at besætte rollen.

Udover McAdams havde de nemlig også navne som Kirsten Dunst, Scarlett Johansson, Natalie Portman og Kate Hudson oppe at vende.

Men i sidste ende blev det altså den i dag 38-årige Hathaway, der kunne skrive under på kontrakten.

- Jeg vidste bare, at det var en rolle, jeg skulle have, så jeg ventede meget tålmodigt på, at det blev min tur, og at jeg fik opkaldet. Det var det nemmeste ja, jeg nogensinde har sagt, fortæller hun.

I filmen spiller Hathaway overfor den 71-årige Meryl Streep, og det viser sig, at hun havde del i, at netop blev Hathaway, der løb med rollen.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Meryl Streep spillede rollen som den dominerende Miranda Priestly, mens Anne Hathaway spillede rollen som hendes assistent, Andy Sachs. Foro: MEGA

For efter at have set Hathaway i filmen ”Brokeback Mountain”, der netop havde haft premiere, var hun overbevist om, at de to ville kunne arbejde godt sammen.

Noget hun bestemt gættede rigtigt om.

Efter filmens premiere i 2006 blev den nomineret i flere store kategorier, og Streep selv blev nomineret til en Oscar for sin rolle.

Sponsoreret indhold