Kendte14. april 2021

Anne Gadegaard bryder tabu med ærligt billede: - Der er ikke en dag, hvor jeg ikke er ked af det

Influencer og tidligere MGP-stjerne Anne Gadegaard inviterer nu sine følgere helt tæt på
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20191129_han1546.jpg
 Foto: Hanne Juul

- Wauw! Grænseoverskridende er vist det helt korrekte ord at bruge lige nu. De her billeder er uden filter, make-up eller andet. Bare mig.

Sådan indleder den danske sangerinde og instagrammer Anne Gadegaard, 29, som i 2003 havde en fast plads på børneværelsers cd-hylder overalt i landet med ”Arabiens Drøm”, sit ærlige opslag om store udfordringer med sin hud i ansigtet.

Og hun gør brug af det stærkeste våben på hendes egen hjemmebane – den filterløse selfie.

- Sådan her har min hud set ud siden sommer sidste år, og jeg ved ikke hvorfor. Først troede jeg det var noget svamp, men det var det ikke, skriver hun, før hun fortsætter:

- Der er ikke en eneste dag hvor jeg ikke er ked af at min hud ser sådan her ud. Jeg tror ikke det her bare lige forsvinder, men jeg vil gøre alt for at finde ud af hvorfor den reagere som den gør.

Flere dybe emner

Gadegaard skriver desuden, at hun overvejer at starte sin populære blog igen, da hun generelt har savnet at dele mere personlige og dybe emner med sine 67,4 tusinde følgere.

I næste uge skal hun have taget blodprøver, så hun i samarbejde med sin læge forhåbentligt kan komme tættere på en forklaring på hudproblemerne.

Er der noget jeg ikke kan tåle, har mine hormoner bare ændret sig, skal jeg rette op på noget eller hvad kan det mon være, skriver hun spørgende i teksten til de tre billeder uden sminke eller redigering.

Den 29-årige influencer har før forsøgt at nedbryde grænser på det sommetider ret kropsforskrækkede billedmedie, Instagram. Hun lagde eksempelvis et billede på sine sociale medier i sommeren 2020, hvor hun poserer helt topløs.

Sponsoreret indhold