Kendte10. juli 2020

Anne Gadegaard smider tøjet: Helt topløs

Et billede af den 28-årige tidligere MGP-stjerne Anne Gadegaard afslører, at hun i den grad savner det sommervejr, som ramte Danmark for at par uger siden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/irina_og_anne_gadegaard.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Anne Gadegaard er nok ikke den eneste dansker, der jublede over det varme solskinsvejr, som for få uger siden strøg ind over Danmark.

Og selv om hun erhvervede sig en gedigen solskoldning efter at have ligget topløs i haven i hele 28 graders varme, så savner hun altså alligevel det noget lunere sommervejr:

- For kun tre uger siden lå jeg topløs ude i haven i 28 graders varme og fik lidt for meget sol på maven, skriver Anne Gadegaard, der i dag er både blogger og influencer.

- Hvor blev sommeren lige af? Fair nok der ikke er 28 grader, men solen kunne da godt lige komme frem.

Artiklen fortsætter under billedet …

På billedet poserer den tidligere sangfugl således helt topløs – kun iført trusser.

Solskoldningen kom efter en dag i haven sammen med datteren Filippa, som kom til verden for blot halvandet år siden:

Artiklen fortsætter under billedet ...

- Både Filippa og jeg har NYDT at have en have, hvor man kan være fuldstændig sig selv og være splitterravende Hans Jørgen, skrev den tidligere barnestjerne for få uger siden, da hun atter delte billeder af sig selv iført minimale mængder tøj.

Anne Gadegaard blev en kendt ansigt blandt danskerne, da hun i 2003 vandt Børnenes Melodi Grand Prix med sangen ”Arabiens Drøm”.

Sponsoreret indhold