Kendte21. april 2023

Anklagerne droppet: Nu reagerer Alec Baldwin

I aftes kom det frem, at skuespiller Alec Baldwin ikke bliver stillet til regnskab for drabet på filmfotograf
Alec Baldwin nægter sig skyldig i uagtsomt manddrab. 
Alec Baldwin har fra begyndelsen nægtet sig skyldig i uagtsomt manddrab. Nu reagerer han på, at alle anklager mod ham er droppet.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det værst tænkelige skete under optagelserne til filmen ”Rust”, da Alec Baldwin affyrede en Colt-revolver, som viste sig at være ladt med skarp ammunition, og endte med at koste filmfotografen Halyna Hutchins livet.

Baldwin var senere ude at sige, at der var tale om en ulykke, og at han ikke mener, han er ansvarlig for filmfotografens død.

Og nu, halvandet år senere, er anklagerne mod ham blevet droppet. Det fortalte hans forsvarsadvokater Luke Nikas og Alex Spiros ifølge NBC I aftes.

Baldwin har uden tvivl draget et lettelsens suk, da han fik overdraget nyheden om, at anklagerne, som har hængt over hovedet på ham det seneste halvandet år, nu er droppet.

https://imgix.seoghoer.dk/21295540761516-1920x1328we_0_0.jpg

Og kort efter reagerede han selv på Instagram.

På det sociale medier benyttede han således lejligheden til at hylde sin hustru Hilaria Baldwin for at stå last og brast med ham i den svære tid.

Skuespilleren postede et billede af sig selv med fruen siddende på skødet.

- Jeg skylder denne kvinde alt, skriver han.

I parentes nævner han også sin ene forsvarsadvokat Luke, som har fået ham ud af fedtefadet.

Anklagerne blev droppet samme dag, som optagelserne til ”Rust” blev genoptaget.

En unavngiven kilde oplyser til Reuters, at anklagemyndigheden valgte at droppe sagen, fordi der var beviser for, at der var blevet justeret på revolverens indstillinger, efter den var blevet fremstillet.

Dermed blev det umuligt for anklagemyndigheden at bevise, at våbnet med sikkerhed ville affyre et skud, hvis aftrækkeren blev udløst.

Baldwin indgik i efteråret et forlig med filmfotografens enkemand Matt Hutchins, hvor det blev aftalt, at optagelserne kunne genoptages med samme filmcrew og skuespillere.

Sponsoreret indhold