Kendte23. august 2021

Anja Nynne lykkedes endelig: Scorer Burhan G

"X Factor"-deltageren har igennem lang tid haft snøren ude efter Burhan G. Nu er det endelig lykkedes hende at hive pophugget i land.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En af de helt store kærlighedshistorier på Instagram har fået en lykkelig ende for Anja Nynne og Burhan G.

Du kender måske Anja Nynne fra "X Factor" i 2018, hvor hun nåede hele vejen til liveshows. Det endte dog kun med en enkelt optræden, før hun måtte sige farvel og tak.

Siden sin medvirken i sangshowet har den tidligere stewardesse især markeret sig på de sociale medier, hvor hun - for at sige det lige ud - er vanvittigt morsom.

Gennem længere tid har hun halvt i sjov og halvt i alvor lagt an på Burhan G, som hun - ligesom nærmest alle andre - synes er enormt pæn.

I opslag og stories på Instagram har Anja Nynne i flere år erklæret sin kærlighed til det veltrænede pophug.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anjbur.png
 Foto: Dan Mariegaard, Mikael Rieck

Efter flere online-kærlighedserklæringer er det endelig lykkedes Anja Nynne at hive Burhan G i land (Foto: Dan Mariegaard, Mikael Rieck)

Og nu har det endelig givet pote! I et nyt opslag viser Anja Nynne, at hun for nylig var ude at køre en tur med selveste Burhan G.

"Tættere på himlen"-sangeren tilbød på Instagram at gå en tur med den tidligere "X Factor"-deltager. Det skete, efter hun havde fået knust sit hjerte af en nu tidligere kæreste.

På Instagram afslørede Anja, at den fyr, hun havde set i tre måneder, havde løjet over for hende. Faktisk var han forlovet med en anden kvinde, men løgnene stoppede ikke der.

Faktisk viste det sig også, at mandens forlovede var gravid. Noget, Anja ikke vidste overhovedet.

Heldgivis førte det altså til noget godt i form af en køretur med Burhan G, som altså støttede sin hjerteknuste online-bedårer. Hun afviser dog selv, at der skete noget mellem dem.

- Burhan er bare en fucking gentleman. Jeg har elsket ham i så mange år og lavet så mange jokes med ham. Han er så sød og cool, skriver Anja i en story og tilføjer:

- Han giver mig sommerfugle i maven og i min vagina.

Se opslaget her:

Sponsoreret indhold