Anistons skønhedshemmelighed: Botox og gode gener

Jennifer Aniston ser i en alder af 50 år stadig fantastisk ud.

Jennifer Aniston ser i en alder af 50 år stadig fantastisk ud.

(Foto: MEGA)

Hun holder sig ualmindeligt godt, Jennifer Aniston. Hun er fyldt 50 i år, og hun er stadig lige så gudesmuk, som hun var i 1990'erne, da hun var identisk med Rachel Green i "Venner". Alle ville se ud som hende, og selv hendes frisure blev ikonisk og kendt som "The Rachel".

Artiklen fortsætter under billedet ...

Her er "Venner”-stjernen 25 år gammel i 1994. (Foto: MEGA)

Mange har spekuleret i, om den hotte skuespiller har fået ekstra hjælp med på vejen for at forblive lækker, spændstig og ungdommelig. Selv har hun fortalt, at hun faster i perioder, dyrker yoga dagligt, og boksetræning er også en del af hendes rutine.

En ekspert og talsmand for den eksklusive skønhedsklinik, der laver alle slags behandlinger og indgreb, Glow by MYA, fortæller til Mirror, at han ikke er i tvivl om, at Aniston har fået hjælp.

– Jennifers ungdommelige look har nok fået lidt hjælp fra operationer og ikke-kirurgiske indgreb, men det er helt sikkert, at hun har fantastiske gener, siger eksperten.

Botox

– Jeg er sikker på, at Jennifer har fået botox i panden og ved øjnene, siger eksperten ifølge Mirror.

– Det vil skabe en glat pande og begrænse panderynker og udtrykslinjer. Behandlingen holder normalt tre til seks måneder.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Jennifer Aniston er 50 år gammel på dette billede, som er fra november i år. (Foto: MEGA)

Næsen

– Jennifer har tidligere fortalt, at hun har fået en næseoperation for at få rettet en kronisk næsetæthed. Denne procedure kan forklare forandringerne med næsen. Men jeg tror, at hun også har bedt om at få lavet næsen smallere og fået ordnet næsetippen, så det også var en kosmetisk operation. Det ser meget naturligt ud, og det holder hendes ansigts proportioner, vurderer eksperten.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close