Kendte7. december 2017

Angelina-lookalike indrømmer: Jeg har snydt hele verden

Iranske Sahar Tabar chokerede en hel verden, da det kom frem, at hun havde været under kniven 50 gange for at komme til at ligne sit idol, Angelina Jolie. Resultatet var nemlig mildest talt skrækindjagende, men nu viser det sig da også, at historien ikke helt holdt vand
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/angelina_jolie_look_a_like.jpg
 Foto: All Over og Instagram

Men nu viser det sig, at den 19-årige kvinde har haft en lidt for livlig fantasi, da hun fortalte, hvordan hun havde brugt millioner af kroner og haft utallige ture på operationsbordet i sin kamp for at komme til at ligne sit idol.

Hun har nemlig ikke været under kniven 50 gange – hendes vilde look skyldes i stedet noget langt mindre indgribende. Hun har således fået sit vilde look med hjælp fra makeup og Photoshop – og altså ikke med hjælp fra kosmetiske operationer.

Det indrømmer iranske Sahar Tabar nu over for mediet Sputnik.

- Det er Photoshop og makeup. Hver gang jeg delte et billede, havde jeg malet mit ansigt på en sjov måde. Det er en måde at udtrykke sig på, en form for kunst. Mine fans ved, at det ikke er mit rigtige ansigt, forklarer Sahar Tabar over for mediet.

https://imgix.seoghoer.dk/angelina-lookalike.jpg

Dette vilde look skyldes altså maekeup og ikke operationer. Foto: Instagram

Hun havde over én million følgere på sin Instagram-profil, hvor hun jævnligt delte billeder af sit vilde Angelina Jolie-look. Og det var også via sin offentlige profil, at medier over hele verden begyndte at interesse sig for den pudsige kvinde med det pudsige look. Nu har hun ændret sin Instagram-konto, så den ikke længere er offentlig, men nu er privat.

SE og HØR skrev også om Sahar Tabar og hendes “vanvittige forvandling” i sidste uge.

Det var på det tidspunkt, hvor den iranske kvinde på sin Instagram-profil havde fortalt om sine mange kirurgiske indgreb på næsen, læberne og kindbenene, og at hun havde fået over 250.000 følgere på Instagram i jagten på at ligne Angelina Jolie.

Det har altså vist sig at ikke at passe.

Også de 21-årige enæggede tvillinger Mike og Matt Schlepp fra delstaten Arizona har i den seneste tid gjort sig bemærket. De HAR nemlig været under kniven for at komme til at ligne deres altoverskyggende idol, Brad Pitt (… der jo so bekendt er Angelina Jolies eksmand).

Deres forvandling har kostet dem på den gode side af 125.000 kroner.

- Men resultatet er meget mere værd end det, siger Matt, der lige som sin bror elsker Brad Pitt.

De to unge fyre deltog i MTV-programmet 'I Want A Famous Face', og så var der ingen vej tilbage, og de var begge kede af deres naturlige udseende.

https://imgix.seoghoer.dk/brad_pitt_1.jpg

En af tvillingerne viser stolt sit Brad Pitt-look frem på TV. Foto: All Over

Derfor lagde de sig begge på operationsbordet, hvor de har gennemgået en række smertefulde indgreb i kampen for at komme til at ligne Brad Pitt. Om det er lykkedes, kan diskuteres, men de to tvillinger er ellevilde og mere end tilfredse. Og det er vel det vigtigste.

Sponsoreret indhold