Kendte15. august 2023

Andreas Odbjerg bekræfter: Er blevet gift

Den danske hitmager Andreas Odbjerg har netop bekræftet, at weekenden var fyldt med kærlighed – han blev nemlig gift med sit livs kærlighed
Andreas Odbjerg, 34, har sagt ja til sit livs store kærlighed Sabrina Ferguen, 30.
Andreas Odbjerg, 34, har sagt ja til sit livs store kærlighed Sabrina Ferguen, 30.
 Foto: Martin Høien

Rygterne har svirret længe, og nu bekræfter hovedpersonen selv: I weekenden fik Andreas Odbjerg, 34, langt om længe sit livs udkårne, 30-årige Sabrina Ferguen.

Den forelskede fynbo har delt to billeder på sin instagram-profil fra bryllupsdagen, som han kalder "den bedste dag" i sit liv.

På billederne kan man se, at "Hjem til fabrikken"-hitmageren var iført nålestribet jakkesæt på sin store dag, mens hans brud, som han blev forlovet med juleaften 2021, bar en tung kjole med slør.

Bryllupsdatoen afslører det lykkelige par også, og den hedder 12. august 2023.

Hitmageren havde allerede sidste år til Grøn Koncert teaset for, at 2023 skulle være året, hvor de to turtelduer ville sige ja til hinanden.

– Nu har jeg fucking én, når jeg kommer hjem fra studiet, én som jeg glæder mig til at komme hjem til, fortalte Odbjerg dengang til publikum.

Andreas Odbjerg og Sabrina Ferguen, der er filminstruktør, mødte hinanden på datingappen Tinder.

– Vi har rødder i Odense begge, så vi har mange fælles bekendte. Jeg tror ikke, kemien var opstået så hurtigt, hvis ikke vi begge havde talt lidt fynsk, fortalte Andreas Odbjerg til Billed Bladet i begyndelsen af 2022.

En af de områder, hvor parret komplimenter hinanden godt er ifølge sangeren økonomien. For hvor han bruger af kontoen til den går i nul, er Sabrina noget mere fornuftig.

– Det kunne godt være gået galt uden hende. Men hun vender hver en krone. Og hver eneste gang vi skal bestille en rejse, får hun lov til at finde hoteller og flybilletter og alting, har musikeren tidligere fortalt.

Lykønskningerne til de nye tiltler som mand og kone er lynhurtig strømmet ind på Andreas Odbjergs opslag. Her ønsker blandt andet Lis Sørensen, Shaka Loveless og Lord Siva, der for nylig selv blev gift, tillykke.

Sponsoreret indhold