Kendte4. december 2023

Andreas Bo hårdt ramt efter brud med Mascha Vang: Det udløste en krise

Da komikeren og hans daværende kæreste gennem næsten to år, influenceren Mascha Vang, gik fra hinanden, udløste det et enormt tungsind, som var meget tæt på at udvikle sig til en depression, afslører han
Den 56-årige komiker, skuespiller og gøgler Andreas Bo må indrømme, at han har en type, når det kommer til kvinder. 
Den 56-årige komiker, skuespiller og gøgler Andreas Bo må indrømme, at han har en type, når det kommer til kvinder.
 Foto: Dan Mariegaard

Fra den ene dag til den anden stod han alene.

Huset havde været fuld af liv, men i kølvandet på bruddet med Mascha Vang efter knap to år, flyttede også Andreas Bos børn ud én efter én. Datteren flyttede, plejedatteren ligeså, og herefter ville sønnen på efterskole.

Det resulterede i en mørk tid for den i dag 56-årige revystjerne og komiker.

– Det gik helt galt for mig. Det var ikke en depression, men det var tæt på virkelig, virkelig tungsind, fortæller han i DR-podcasten ”Fantasier”, som han gæstede sammen med tidligere cykelrytter Jesper Skibby.

Den nye singletilværelse var for Andreas Bo lig med elementer, som han andre gange i sit liv har tyet til. Nemlig ”pizzabakker, uforpligtende sex og Jack Daniels”, som han beskriver det.

Og det er bestemt ikke en livsførelse, som han nyder.

– Jeg hader det!

Også den pludselige mangel på nærmeste at tage sig af, gik ”Tivolirevyen”-stjernen på. Når han stod op for at køre på arbejde om morgenen, eller tænde for sine sociale profiler for at promovere sig selv og sine gøglerier, var det hele kun for sin egen skyld.

– Hvis det ikke er for at hjælpe andre, købe noget til andre eller give mine børn et eller andet, så er meningen væk, forklarer han.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-12-04/_lhl6084_preview.jpg
I knap to år var de et af Danmarks helt store kendispar - Andreas Bo og Mascha Vang fandt sammen, efter de blev placeret side-om-side til en nytårsfest for ti år siden. De brød med hinanden i efteråret 2015.
 Foto: Lars H. Laursen

Hermés og hair extensions

Heldigvis fandt lyset frem til Andreas Bo igen, da han mødte Katrine Wadil, som han i dag er forlovet med.

Snakken falder i løbet af podcasten også på Andreas Bo og hans ”type” – og her kan han sagtens få øje på ligheder mellem de kvinder, der har været i hans liv.

– Jeg må konstatere, at jeg er lidt til pyntepiger. Hvis man kigger på både Katrine og Mascha, så har de lidt samme forhold til tasker fra Hermés og hair extensions. Det har de bare. Og det tror jeg også, er en helt primitiv ting for mig, at det kan jeg måske provide. Og min primitive maskulinitet gør det enormt nemt for mig, at de på den måde er forudsigelige, siger han.

Premiere Nørrebro Teater - Stalins død -
I dag er Andreas Bo forlovet med sin Katrine Wadil, som han mødte i 2017
 Foto: Mikael Rieck

Andreas Bo og Mascha Vang mødte hinanden til en nytårsfest, og nåede at danne par i næsten to år, før de dog gik hver til sit i oktober 2015.

Sponsoreret indhold