Kendte30. november 2021

Anders Krab-Johansen har stadig tillid til Michael Dyrby

Koncernchefen i Berlingske mener bestemt, at tilliden til Dyrby er intakt efter omstridt dokumentar om sexisme på TV 2
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_-_2021-11-30t125702.784.png
 Foto: Ritzau Scanpix

Kommunikationsrådgiver Anna Thygesen satte mandag aften navn på den mandlige leder, der i forbindelse med en julefrokost på TV 2 i 2007 bemærkede, at hun var for gammel til at blive til noget på kanalen, og at han i øvrigt ikke ville kneppe hende.

Det var ifølge Anna Thygesen Michael Dyrby, som fra 2002 til 2015 var nyhedschef og nyhedsdirektør på TV 2, der sagde de hårde ord til hende i en bus fyldt med kollegaer.

Koncernchef for Berlingske Media, Anders Krab-Johansen, svarer nu på, om han fortsat kan have tillid til Michael Dyrby, der i dag er ansvarshavende chefredaktør på BT.

Og her er svaret klart.

- Ja, jeg har tillid til Michael Dyrby, lyder det ifølge Fagbladet Journalisten.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/annat55_0001.jpg
 Foto: Marie Hald

Anna Thygesen har før fortalt historien om chefens upassende kommentarer på vej hjem fra en julefrokost i 2007, men først mandag aften satte hun navn på ham. (Foto: Marie Hald)

Michael Dyrby har afvist Anna Thygesens anklager. Dog har han efter dokumentaren ”MeToo: Sexisme bag skærmen” over for B.T. erkendt, at han bærer en del af ansvaret for den usunde kultur på TV 2.

Dog er den indrømmelse ikke noget, der rykker ved Krab-Johansens mening om, hvorvidt det er passende at han fortsat er i front for avisen.

- Når det gælder Michael Dyrby, kan og vil jeg kun vurdere ham på hans arbejde som ansvarshavende chefredaktør for B.T. de seneste fire år. Her har han bidraget til at skabe en åben og sund kultur, skriver koncernchefen i et skriftligt svar.

Sponsoreret indhold