Kendte 30. januar 2022

Anders Agger sprænger boligbombe: Forlader Vestjylland

Har betalt 5,7 millioner kroner for et hus i Højbjerg ved Aarhus efter i en menneskealder at have haft rødder i det vestjyske - det sker samtidig med, at den lokale filmfond har givet fire millioner kroner til en film, der skal optages i Ringkøbing og har Agger i en af rollerne
Foto: Dan Mariegaard

Sig Ringkøbing - og du siger også Anders Agger.

Faktisk er han så meget et "varemærke" for den vestjyske kommune, at den lokale filmfond har smidt fire millioner kroner i filmen "Meter i sekundet", som snart skal optages i områdets barske omgivelser. Og som Agger har en helt særlig rolle i.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men et tjek af data fra tinglysningen, som SE og HØR foretog tidligere i denne uge, afslører, at 58-årige Agger snart kan kalde sig østjyde.

Han flytter nemlig til Højbjerg ved Aarhus, hvor han 1. januar smed 5,7 millioner for en villa med fladt tag lige ved siden af AGF's træningsbaner. Det er 295.000 billigere, end ejendommen blev udbudt for.

Artiklen fortsætter under billedet...

Der er ikke langt fra Anders Aggers nye hus til boldbanerne, som AGF træner på. Foto: Skråfoto

Sådan skal han bo

1. juni kan Agger flytte ind i etplanshuset, der er opført i 1965 og har et beboelsesareal på 145 kvadratmeter.

Hertil kommer en kælder på 115 kvadratmeter.

Grunden er ganske beskeden efter vestjyske forhold, nemlig 706 kvadratmeter.

Kærestens ønske

SE og HØR har de seneste dage forgæves forsøgt at få en kommentar fra Anders Agger, men han bekræfter i en artikel søndag i Politiken, at han vender sin hjemstavn ryggen:

- Lissa, min kæreste, har altid gerne villet tilbage til Aarhus, hvor hun kommer fra. Og to af vores børn og nogle af børnebørnene bor der, forklarer han i artiklen, hvor han understreger, at nærheden til DR i Aarhus også har en betydning.

- Men når jeg snakker med folk her om det, siger jeg med det samme, at jeg gerne vil tilbage hertil (Ringkøbing, red.) og være virkelig gammel.

Ifølge tinglysningen ejer Anders Agger da også fortsat en ejendom i hjertet af Ringkøbing, som han betalte 850.000 kroner for i 1998.

Sponsoreret indhold