Kendte4. juli 2022

Amber Heard giver ikke op: Ønsker tabt retssag slettet fra systemet

For en måned siden blev skuespillerinden kendt skyldig i bagvaskelse. Nu ønsker hun retssagen slettet, ikke bare fra sin egen hukommelse, men fra domstolen
Amber Heard
Amber Heard blev den klare taber, da retssagen mellem hende og Johnny Depp blev afgjort i juni.
 Foto: MEGA

Efter seks ugers intens retssag, kunne de syv jurymedlemmer i starten af juni kende Amber Heard skyldig i bagvaskelse og dermed også som taberen af retssagen mellem hende og eksmanden, Johnny Depp.

Afgørelsen betød derfor, at Heard blev kendt skyldig i at have tilsværtet Hollywoodstjernens kendte navn og ry med anklager om vold såvel som seksuelle overgreb.

Siden lød det fra hende, at hun ikke “bebrejdede” juryen for deres afgørelse.

– Faktisk forstår jeg dem godt. Han er en elsket karakter, og folk føler, at de kender ham. Han er en fantastisk skuespiller, lød det blandt andet fra hende i et stort interview med NBC.

Men trods den lille stikpille, så fortalte hun i interviewet videre, hvordan hun stadig “elsker ham” trods alt, der er sket de seneste år.

Alligevel tyder det dog nu på, at hun, trods sine ord, ikke har affundet sig med, at hun ikke selv blev den store vinder i injuriesagen.

Artiklen fortsætter under billedet

Amber Heard
Amber Heard er ikke færdig med retssagen, som hun tabte i sidste måned.
 Foto: MEGA

Ifølge New York Post skulle skuespillerinden angiveligt have bedt en dommer om at smide afgørelsen i sagen ud ad vinduet.

Hendes advokater hævder i begæringen, at beviserne i sagen ikke holder vand.

Kan ikke bruges

Ifølge mediet skulle Heards advokater i sidste uge have indgivet en 43 sider lang begæring, hvor det beskrives, at dommen ikke blev understøttet af beviserne, der blev fremvist under den seks uger lange retssag.

I dokumentet står det angiveligt videre, at jurymedlem nummer 15 skulle have været blevet valgt på ulovlig vis, ved at have oplyst om et forkert fødselsår. Vedkommende skulle have oplyst at være født i 1945 i stedet for 1970, som var det korrekte år.

Det er endnu uvist, hvorvidt dommeren rent faktisk har taget sagen op till genovervejelse.

Sponsoreret indhold