Kendte15. juni 2022

Amber Heard efter milliontab: Elsker stadig Johnny Depp

Trods det massive nederlag, som skuespillerinden led efter retssagen mod Johnny Depp, så har hendes følelser for eksmanden alligevel ikke ændret sig
Amber Heard
Amber Heard fortæller i et nyt interview med NBC News, at hendes følelser for eksmanden ikke har ændret sig.
 Foto: Ruba/Backgrid/Ritzau Scanpix

De syv jurymedlemmer, der overværede retssagen mellem Amber Heard og Johnny Depp, besluttede i starten af juni at kende hende skyldig i bagvaskelse.

Det betød en milliondyr regning til skuespillerinden.

Men trods den ugelange retssag og adskillige vidneudsagn med fortællinger om Depps voldelige sider, så er det en ganske afklaret Heard, der for nylig kunne medvirke i et ærligt interview med NBC News.

– Jeg elsker ham, lyder det fra hende i det todelte interview med nyhedskanalen, der har officiel premiere den 17. juni, ifølge People.

– Jeg elskede ham af hele mit hjerte, og jeg gjorde det allerbedste jeg kunne for at reparere et knust forhold, men jeg formåede det ikke, fortæller hun videre.

Artiklen fortsætter under billedet

Amber Heard og Johnny Depp
Amber Heard og Johnny Depp nåede at være gift i to år.
 Foto: MEGA

I en anden bid fra interviewet kan hun desuden understrege, hvordan hun til “den dag jeg dør” vil stå ved de ord, hun sagde under den seks uger lange retssag, men at hun også godt forstå juryens valg.

– Jeg forstår dem godt. Han er en elsket karakter, og folk føler, at de kender ham. Han er en fantastisk skuespiller.

Selve retssagen beskriver hun fortsat som værende “ydmygende”, og at hun følte sig “umenneskeliggjort”, mens hun indrømmer, at hun heller ikke havde følelsen af selvsikkerhed, da hun på den afgørende dag trådte ind i retssalen for at høre den endelige dom.

Det startede det hele

Johnny Depp har siden 2018 kæmpet for at få renset sit navn, efter hans ekskone, Amber Heard samme år udgav en klumme i Washington Post, hvor hun skrev om vold i hjemmet.

I klummen nævnte hun aldrig Depps navn.

Artiklen fortsætter under billedet

Amber Heard
Amber Heard er, trods sit nederlag, ikke uforstående over for juryens beslutning.
 Foto: MEGA

Det var dog hendes ord der i sidste ende fik snebolden til at rulle, da Depp siden valgte at sagsøge hende for 50 millioner dollars for injurier.

Heard valgte omvendt at sagsøge Depp for op mod 100 millioner dollars, fordi han hævede, hvordan hendes oplevelser med misbrug og overgreb var opdigtede.

Juryen brugte tre dage på at votere dommen, inden de endeligt valgte at udpege Depp som vinderen.

Sponsoreret indhold