Kendte23. oktober 2019

Amanda Holden i voldsom vand-ulykke: Haste-opereret

Den britiske tv-vært og skuespiller Amanda Holden måtte haste-opereres, efter hun kom alvorligt til skade under en badetur på sin ferie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-10-23_kl._09.07.59.png
 (Foto: MEGA

Den britiske tv-vært og skuespiller Amanda Holden, 48, er blevet hasteopereret, efter hun brækkede sit ben to steder under en vandulykke på ferien.

Det fortæller Amanda Holden til Daily Mail.

Amanda Holden var med sin familie, der tæller ægtemanden Chris Hughes og børnene Alexa, 13, og Hollie, 7, på ferie i Europa, da ulykken skete.

Her tumlede hun rundt på en forhindringsbane, der var placeret i vandet. På et tidspunkt, da hun sprang fra den ene oppustelige “sten” til den anden, mistede hun dog fodfæstet og ramte vandet forkert.

- Jeg faldt i havet og måtte svømme tilbage til land med ét ben. Jeg havde brækket benet to steder. Jeg havde brækket mit skinneben to steder, fortæller den uheldige tv-vært ifølge Daily Mail.

- Jeg blev hastet på hospitalet, hvor jeg har fået en metalplade og skruer i mit ben, fordi det er den hurtigste og nemmeste måde for benet at hele på, fortæller Amanda Holden, der på sin instagram-profil har delt et billede af sit brækkede ben.

Under vandulykken bar Amanda Holden redningsvest, og det er hun lykkelig for i dag. Ellers er hun bange for, at hun kunne være druknet.

- I starten tænkte jeg, at det var latterligt, det er en ting til børn, men så tænkte jeg okay og tog den på. Det er jeg rigtig glad for, jeg gjorde, for ærlig talt er jeg ikke sikker på, at jeg var i stand til at svømme i land så hurtigt, som jeg gjorde, fortæller Amanda Holden videre.

Som følge af den alvorlige ulykke har Amanda Holden været sygemeldt fra sit arbejde som vært på Heart Radio Breakfast Show.

Hun vender tilbage mandag – dog på krykker og i kørestol.

Sponsoreret indhold