Krimi23. oktober 2019

Havde vild sex i toget: Nu efterlyses de af politiet

Et lystigt par ombord på et tog efterlyses nu af politiet, efter de havde vild sex under rejsen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/par_dyker_sex_i_tog.jpg

De fleste foretrækker formentlig sex væk fra nysgerrige, lurende blikke, men ikke parret der var på vej fra Glasgow til Edinburgh på et tog.

De to var tydeligvis så lystne, at de tydeligvis ikke kunne vente til de kom hjem med at springe på hinanden.

Midt i togvognen kastede det berusede par sig over hinanden. Manden afklædte først kvinden på et bord i toget og fortsatte så i forskellige stillinger og udskejelser på sæderne i toget.

Det skriver en lang række medier herunder Edinburgh News, Metro og The Sun.

En to minutter lang overvågningsvideo fangede øjeblikket, hvor parret startede med at kysse, før det hele udviklede sig til noget, man normalt ikke ser i et tog.

Politiet har fortalt, at de ikke har modtaget nogen klager i forbindelse med sexskapaderne, alligevel vil de gerne have offentligheden til at kontakte dem, hvis man har oplysninger om det lystne par.

  • - Politiet er bevidst om den lækkede video på de sociale medier, der viser et par i seksuelle akter på et tog fra ScotRail. Vi er i gang med en efterforskning af sagen og vil bede folk med oplysninger omkring sagen at henvende sig til Britisk Transport Politi.

Firmaet, der står for togdriften, forsøger nu også at finde frem til, hvem der har lækket overvågningsvideoen fra toget.

Alt peger dog nu i retning af, at det er en fra personalet hos firmaet selv.

Sponsoreret indhold