Kendte5. maj 2017

Ad ad ad! Alt går efter planen... lige indtil én kaster op

En borgerlig vielse endte bogstavelig talt i en god omgang spule-ørl. Kvinden, der viede parret, fik nemlig godt ondt i mavsen og endte med at kaste op midt under vielsen (heldigvis ikke ud over det chokerede og forelskede brudepar). Se det uheldige frieri lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/braek.jpg
 (Foto: YouTube)

Findes der noget mere romantisk end et bryllup?

Et spændt brudepar i deres fineste tøj. De gladeste gæster, der spændt overværer vielsen. Og ikke mindst nogle særdeles romantiske minutter, hvor brudeparret afgiver deres løfter og siger ”ja” til hinanden.

Desværre er der god grund til at frygte, at denne vielse ikke bliver husket for romantikken, kyssene eller de smukke ord under vielsen.

I stedet vil den formentlig blive husket for det øjeblik, hvor kvinden, der viede parret, spule-ørlede ud over det hele midt under ceremonien.

Den uheldige kvinde, der i dagens anledning havde iklædt sig en smuk sort-hvide kjole, fik det pludselig så skidt tilpas, at hun straks måtte vende sig om og tømme indholdet i mavesækken – til stor overraskelse for især brudepigen, der ikke kunne holde det chokerede ansigtsudtryk tilbage.

Historien melder desværre intet om kvindens tilstand i dag, Men vi håber, at hun er blevet rask igen. Og vi håber også, at brudeparret trods alt havde en uforglemmelig og dejlig dag.

Se den uheldige vielse herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold