Kendte7. november 2019

Allan Nielsens tragedie: Far gik bort samtidig med datterens fødsel

Den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen fortæller nu om, at en af hans livs største tragedier skete nærmest samtidig med, at han bød sin nyfødte datter velkommen til verden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2019.tmh_.jackie_navarroallan_nielsendan_andersenannemette_voss011.jpg
 Foto: NENT Group/Bjørn Jakobsen

Allan Nielsen oplevede en af sit livs største tragedier, da han samtidig var lykkelig over at kunne byde datteren Lilly.

For tre år siden kunne den tidligere fodboldspiller og hustruen Tina Lund juble over, at deres datter Lilly meldte sin ankomst.

Det celebre par nåede dog ikke at glæde sig over den lille ny særlig længe, før en stor tragedie indtraf i Allans liv.

For mens fodboldstjernen og Tina svævede på en lyserød sky i Dubai over deres nyfødte datter, kæmpede Allans far, Poul Nielsen, med kræft hjemme i Danmark.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/2019.tmh_.jackie_navarroallan_nielsendan_andersenannemette_voss001.jpg
 NENT Group/Bjørn Jakobsen

Det er i "Til middag hos" med Annemette Voss, Jackie Navarro og Dan Andersen, at Allan Nielsen åbner op om sin store tragedie (NENT Group/Bjørn Jakobsen)

- Det var da Tina skulle føde Lilly, samtidig kom min far hjem fra hospitalet. Han havde lungekræft, fortæller Allan Nielsen.

I TV3-hittet "Til middag hos" har den tidligere landsholdsspiller Annemette Voss, Dan Andersen og Jackie Navarro med til bords. De lytter alle til Allans gribende historie.

- Lilly kæmper for at komme ud til den her verden, og min far kæmper for at blive bare en lille smule mere, lyder det åbenhjertet fra tv-fyren, som altså på det her tidspunkt befinder sig i Dubai, mens faren er i Danmark.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-09-17_kl._09.08.44.png
 (Foto: Maiken Solberg

Den lykkelige familie (Foto: Maiken Solberg)

Hjemme i Danmark kæmper Allans far, men under en uge efter Lillys fødsel får han en tung besked.

- Vi bliver enige om lige at se, hvordan natten går. Også vågner jeg og kan se, at min søster har ringet sen aften. Jeg ringer tilbage og får at vide, at det begynder at gå lidt skidt, fortæller Allan og fortsætter:

- Vi aftaler så, at jeg begynder at kigge efter en flybillet. Og der sker så det, at han går bort klokken seks om aftenen, hvor jeg har en flyafgang klokken 11 fra Dubai.

Du kan se hele afsnittet af "Til middag hos" i aften klokken 19.00 på TV3.

Se hele klippet her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold