Kendte11. juli 2019

”To All The Boys I’ve Loved Before” får også en 3’er

Vi venter fortsat på efterfølgeren til "TATBILB", men der er endnu mere at glæde sig til, for det er er blevet afsløret, at der også er en 3'er på vej
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/teen-romcoms-manr-epeller.jpg
 Foto: Netflix

Til næste år får "To All The Boys I've Loved Before 2" - P.S. I Still Love You - med Lana Condor og Noah Centineo i hovedrollerne som Lara Jean og Peter Kavinsky premiere.

Og mens rigtig mange verden rundt glæder sig til dét, så har fans af filmen lige fået endnu mere at glæde sig til.

Det er nemlig blevet afsløret, at der også kommer en 3'er. Ifølge Just Jared Jr. skulle optagelserne til den tredje film være startet.

Det er endnu ikke bekræftet fra officielt hold, men fans har angiveligt spottet castet skyde scener til filmen igennem de sidste par uger i New York City.

Cast-medlemmer har allerede afsløret, at optagelserne til efterfølgeren er afsluttet, så alting peger i retning af, at det altså kan være en 3'er, de er igang med at filme.

Og heldigvis er både Noah Centineo og Lana Condor blevet spottet.

Noah Centineo har pustet yderligere til rygterne på Twitter, hvor han deler den kryptiske melding: "Det er officielt" uden yderligere tekst.

Alle "To All The Boys I've Loved Before"-filmene er baseret på bogserien, som er skrevet af forfatteren Jenny Han.

Den tredje - og sidste - bog i rækken hedder "Always and forever, Lara Jean".

Det er endnu ikke afsløret, hvad filmen kommer til at handle om - men vi kan nok godt regne med, at den kommer til at tage udgangspunkt i bogen.

Sponsoreret indhold