Kendte9. juli 2022

Alexander Skarsgård har sat huset til salg: Sådan bor han

Den svenske skuespiller har sat sin ungkarlehybel i New York til salg
Alexander Skarsgård
Alexander Skarsgård har altid været meget hemmelighedsfuld omkring sit privatliv. Men intense rygter siger, at han snart skal være far. Han skulle vente barn med sin svenske skuespillerkollega Tuva Novotny.
 Foto: MEGA

Midt i byen, der aldrig sover og emmer af alverdens nationaliteter har Alexander Skarsgård de sidste fem år haft en etværelses lejlighed.

Den 45-årige svenske verdensstjerne købte lejligheden i New York City i 2017 for 16,4 millioner kroner og håber, at den i dag vil indbringe ham 19,2 millioner.

Hvis det lykkes kan han se frem til en fortjeneste på 2,8 millioner danske kroner.

Måske er det på grund af en snarlig familieforøgelse, at “Big Little Lies”-skuespilleren vil videre fra sin singlebolig.

Tuva Novotny
I april afslørede Tuva Novotny, 42, at hun er gravid. Mere ville den svenske skuespiller ikke afsløre, men rygterne siger, at hun danner par med Alexander, og han skal være far.
 Foto: MEGA

Intense rygter siger nemlig, at han danner par med sin svenske kollega Tuva Novotny, som i april afslørede, at hun venter barn.

Den lækreste svensker

Taler rygterne sande er en af Sveriges lækreste mænd nu afsat. Alexander er flere gange modtager af netop den titel.

En kåring, som han selv mener, har hæmmet hans karriere.

– Efter min første rolle kom jeg på en eller anden fjollet "lækker og sexet fyr"-liste, og så tog folk mig ikke seriøst, har han sagt til The Sunday Times.

– Når du er blevet sat i bås som en fyr, der tager sin trøje, så er det svært at få tilbud om roller med dybde i, beklagede skuespilleren sig.

Det er alligevel lykkedes ham at skabe en stor karriere. Og han har blandt andet haft hovedrollen i “The Northman” og “The Legend Of Tarzan”, ligesom han har spillet med i vampyrserien “True Blood” og i monsterfilmen "Godzilla vs. Kong". Og han har vundet en Emmy for sin rolle i “Big Little Lies”.

Se Skarsgårds singlebolig i galleriet herunder:

Hjemme hos Alexander Skarsgård

Sponsoreret indhold