Kendte3. november 2021

Alec Baldwin smider bombe på instagram: Fortæller om skyderiet

Alec Baldwin har delt syv instagram-beskeder for at afkræfte historien om, at sikkerheden på ”Rust”-settet var mangelfuld. I opslagene er der desuden detaljerede beskrivelser af instruktørens skrig
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I kølvandet på den tragiske ulykke, hvor Alec Baldwin i sidste måned skød og dræbte en filmfotograf under optagelserne til sin nye film, påstod flere, at sikkerheden på film-settet var mangelfuld og nærmest ikke-eksisterende.

Mange af anklagerne kom fra personer, der arbejdede helt tæt på ”Rust”-filmen.

Alec Baldwin – der affyrede det dræbende skud mod filmfotograf Halyna Hutchins – fastholder, at der ikke var problemer med sikkerheden.

Og samme holdning understreger han nu på sin instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/alec_baldwin_rust.jpeg

Alec Baldwin på settet af "Rust". Foto: Alec Baldwin/instagram

Her har den 63-årige skuespiller delt hele syv opslag, der er screenshots af en besked, som han har fået fra sin kollega Terese Magpale Davis. Hun arbejdede i kostumeafdelingen på western-filmen.

I beskederne beskriver Terese Magpale Davis, at sikkerheden var uhyre høj, og at den såkaldte assistant director David Halls holdt daglige møder med filmholdet, hvor netop sikkerheden blev diskuteret.

Artiklen fortsætter under opslaget...

”Det er selvfølgelig åbenlyst, at han begik en kæmpe fejl den dag. Han var stresset, fordi et kameraproblem havde forsinket os med halvanden time, og han begik den værst tænkelige fejl, han kunne”, fortæller Terese Magpale Davis og hentyder altså til det faktum, at Alec Baldwin fik udleveret en ladt pistol.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega800722_006.jpg
 Foto: MEGA

Alec Baldwin er en traumatiseret mand efter ulykken. Foto: MEGA

”Jeg er knust og rasende over, at han gjorde det, og jeg vil aldrig glemme lyden af det skud eller min direktør, der skreg kort efter. Er jeg rasende på ham? Ja. Men jeg vil ikke hoppe på den vogn, der hedder, at han var ligeglad med sikkerheden hele vejen igennem”, lyder det videre fra hende.

Undersøgelserne af den fatale ulykke er stadig i gang. Imens har Alec Baldwin søgt ro hos sin hustru Hilaria Baldwin.

Hun udtalte for nylig, at hun frygter, at Alec Baldwin udvikler en alvorlig grad af PTSD som følge af ulykken.

Sponsoreret indhold