Kendte1. november 2021

Efter dødsulykke: Alec Baldwin ramt af alvorlig lidelse

Den amerikanske skuespiller Alec Baldwin er hårdt ramt, efter han forleden skød og dræbte en filmfotograf ved et uheld. I weekenden mødte han pressen, der især var interesseret i at få svar på ét spørgsmål
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

63-årige Alec Baldwin er en særdeles traumatiseret mand, efter han i sidste måned skød og dræbte en filmfotograf ved et uheld.

Faktisk er han så ramt psykisk, at hans hustru, Hilaria Baldwin, nu har skærmet ham for at minimere den PTSD, han har udviklet. Det fortæller Hilaria Baldwin til New York Post.

- Jeg har fået Alec herop, så vi kan sørge over Halynas (Hutchins, red.) død. Alec har oplevet noget traumatisk, og jeg forsøger at begrænse hans PTSD, siger hun til mediet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega800722_004.jpg
 (Foto: MEGA)

63-årige Alec er en knust mand. Foto: MEGA

Da hun hørte om den tragiske ulykke, forlod hun straks hjemmet i New York sammen med parrets seks børn. Hun fortæller til det amerikanske medie, at hun ikke havde en destination i tankerne, da hun satte sig bag rattet, men at hun blot ønskede at beskytte sig selv og sin familie fra medierne.

Familien kørte i flere timer, før de endte i Manchester i Vermont, hvor Alec Baldwin nu også opholder sig.

Her forsøger familien at bearbejde den skudulykke, hvor Alec Baldwin altså ved et uheld skød og dræbte filmfotografen Halyna Hutchins samt sårede instruktøren Joel Souza under indspilningerne til en ny film.

- Man ser, hvad der sker med politifolk og soldater, når de oplever den her slags. Det er traumatisk, og vi er kommet herop for at få ro, udtaler hustruen videre til det amerikanske medie.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega800722_021.jpg
 (Foto: MEGA)

Hilaria Baldwin støtter sin mand Alec. Foto: MEGA

- Det er en forfærdelig ting, der er sket. Alec har det forfærdeligt, siger hun videre.

I weekenden satte Alec Baldwin også selv ord på ulykken. Her mødte han pressen i vejkanten i Vermont, hvor hans familie altså nu har søgt tilflugt.

Til pressen fortalte en tydelig berørt Alec Baldwin, at den dræbte filmfotograf Halyna Hutchins ”var hans ven”, men han understregede på samme tid, at han som følge af efterforskningen ikke kunne gå i detaljer.

Flere af de fremmødte journalister var ellers især interesserede i at vide mere om selve ulykken. Men dét spørgsmål ønskede Alec Baldwin ikke at sætte ord på.

- Jeg må ikke komme med nogle udtalelser om sagen, da der er en efterforskning i gang, understregede Alec Baldwin flere gange.

Du kan se interviewet med ham øverst i artiklen.

Optagelserne af filmen ”Rust”, der har været i gang siden 6. oktober, blev øjeblikkeligt standset efter ulykken, og Baldwin oplyser lørdag til TMZ, at produktionen af filmen ikke vil blive genoptaget.

Sponsoreret indhold