Kendte15. januar 2022

Alec Baldwin overgiver sig: Afleverer sin telefon til politiet

Næsten tre måneder efter ulykken på filmoptagelserne i New Mexico, lader Hollywoodstjernen nu efterforskerne gennemrode sin iPhone, for blandt andet at læse korrespondancer med relation til våben
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Under indledende prøver før optagelse til westernfilmen ”Rust” rettede 63-årige Alec Baldwin en rekvisitrevolver mod filmfotograf Halyna Hutchins, som blev skudt og dræbt på settet.

Nu har den amerikanske skuespiller afleveret sin telefon til politiet i Santa Fe, og den skal nu undersøges i forbindelse med dødsulykken i oktober.

Det skriver blandt andre BBC.

Det er politiet i byen Santa Fe, der skal efterforske telefonen, og efterfølgende skal resultaterne af efterforskningen overdrages til kollegaerne i delstaten New Mexico.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/21295540761516-1920x1328we_0.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Kort efter ulykken blev den dybt forfærdede Alec Baldwin, 63, set uden for kulisserne. (Foto: Ritzau Scanpix)

Politiet har længe gerne ville se Alec Baldwins sms- og mailkorrespondancer, som relaterer sig til optagelserne af ”Rust”-filmen. Ikke mindst fordi der ifølge kendelsen har været udvekslinger mellem Baldwin og en våbenleverandør, hvor de to skulle have diskuteret typerne af våben på optagelserne.

Helt frivilligt

Alec Baldwin har allerede fortalt, at han ikke var klar over, at pistolen var skarpladt, da den på filmoptagelserne gik af og ramte instruktør Joel Souza i skulderen og Halyna Hutchins, som altså døde af sine kvæstelser den 21. oktober.

Ifølge hans advokat, Aaron Dyer, har skuespilleren helt frivilligt afleveret sin telefon til politiet.

- Men det her handler ikke om hans telefon, og de vil ikke finde nogle svar på den, siger han ifølge BBC, før han slår fast:

- Alec gjorde intet forkert.

Efterforskere arbejder stadig på at finde ud af, hvem der ladede våbnet med skarp ammunition, og efter flere måneders efterforskning har de ikke kunne rejse sigtelse.

Dog har politiet før sagt, at de ikke kan udelukke, at der kan blive rejst sigtelser i sagen. En sådan sigtelse kan også komme til at blive en realitet for Baldwin.

Sponsoreret indhold