Kendte3. november 2020

Aldrig sket før: Derfor skriver hertuginde Meghan historie i denne uge

Det er valg-uge i USA, og her kan den tidligere skuespiller skrive sig ind i historiebøgerne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det amerikanske præsidentvalg fylder i medierne i denne uge, og det er ikke kun Donald Trump eller Joe Biden, der i denne uge kan skrive sig ind i historiebøgerne.

Også amerikanske Meghan Markle, 39, kan ifølge Mirror skrive sig ind i de royale historiebøger i forbindelse med det amerikanske præsidentvalg.

Ifølge det britiske medie er hun nemlig det første medlem af den britiske kongefamilie, der kommer til at stemme ved et valg.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega692423_024.jpg
 Foto: MEGA

Meghan Markle er stadig amerikansk statsborger og kan altså stemme ved præsidentvalget. Foto: MEGA

Ifølge Mirror er det ikke ulovligt for medlemmer af den royale familie at stemme, men der er tradition for, at de holder sig politisk neutrale, og derfor stemmer de ikke.

Prins Harry har tidligere fortalt, at han aldrig har stemt i hele sit liv: Det gjorde han, da han og Meghan da magasinet TIME udgav sin årlige liste over verdens mest indflydelsesrige personer, og i den anledning kom parret med et vigtigt budskab i forbindelse med det forestående amerikanske præsidentvalg.

- Når vi stemmer, bliver vores værdier omsat til handling, og vores stemmer bliver hørt. Din stemme er en påmindelse om, at du er vigtig, lød det fra Meghan.

- Ved dette valg kan jeg ikke stemme her i USA, men hvad mange af jer måske ikke ved, er, at jeg slet ikke har kunne stemme i Storbritannien hele mit liv, tilføjede prins Harry.

Sponsoreret indhold