Kendte25. januar 2023

Alba August viser sin nye kæreste frem på den røde løber

29-årige Alba August tog sin musikerkæreste med på den røde løber til en prisfest i Sverige
Alba August er nyforelsket i en 18 år ældre musikproducer 
Alba August er nyforelsket i en 18 år ældre musikproducer
 Foto: Birger Storm

På den anden side af sundet blev den svenske filmfest Guldbaggegalan afholdt mandag. Og her dukkede stribevis af store navne op på den røde løber.

En af de fremmødte kendisser var den danske instruktørdatter og skuespiller Alba August, der tilmed havde sin nye kærlighed med foran fotograferne for første gang.

Den dansk-svenske skuespiller ankom sammen med sin berømte mor Pernilla August. Men også kæresten Pontus Winnberg var med på løberen i Cirkus Arena i Stockholm.

Nyforelskede Pontus Winnberg og Alba August sammen på den røde løber i Stockholm mandag aften 
Nyforelskede Pontus Winnberg og Alba August sammen på den røde løber i Stockholm mandag aften
 Foto: Ritzau Scanpix

Det er Svensk Damtidning, der skriver, at den 29-årige August, som fik sit skandinaviske gennembrud med hovedrollen i ”Unge Astrid” om den populære børnebogsforfatter, for første gang stillede sig frem med sin nye kærlighed.

Producerer kæmpehits

Der er 18 år mellem de to turtelduer, for Pontus Winnberg er fyldt 47, men de to deler blandt andet en stor kærlighed til musikken, da han er en anerkendt musikproducer.

Winnberg er en del af producerkollektivet Bloodshy & Avant, som blandt andet har været med til at producere –Britney Spears kæmpebasker ”Toxic”, men også været involveret i hits for Katy Perry, Madonna og David Guetta.

– Vi er virkelig forelskede og glade, og har været sammen i et stykke tid, sagde Alba August, som man også har kunne opleve i Netflix-serien ”The Rain”, til Aftonbladet.

Alba August, der er datter af filminstruktør Bille August og skuespillerinden Pernilla August, dannede tidligere par med kollegaen Björn Gustafsson på 36 år.

I 2019 besluttede Alba August sig for at rykke fra København til den svenske hovedstad, så det blev nemmere at jonglere de mange både danske og svenske filmtilbud.

– Jeg er lige flyttet til Stockholm ... Det er en fordel at have både Sverige og Danmark at arbejde i, forklarede hun dengang, og fortsatte:

– Det er en drøm for mig at kunne arbejde begge steder, men det kan da være hårdt at pendle. Det kan man godt blive lidt tosset af.

Alba August, der nu altså også er romantisk forbundet til den anden side af Øresund, er i øjeblikket aktuel i tv-serien ”Hændelser ved vand” side om side med både moderen og søster Asta Kamma August på svensk SVT.

Sponsoreret indhold