Kendte9. marts 2022

Alarmklokker over hele linjen: Gammel video af Kanye og Kim forarger

Har Kanye haft (lidt for) travlt med at styre sine kæresters fremtoning - samt bestemme ekskonen Kims tøj gennem årene? Internettet er ikke i tvivl
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kim Kardashian har nu endegyldigt sagt farvel til efternavnet West, og kunne for nøjagtigt en uge siden kalde sig single efter lange skilsmisseforhandlinger med rapperen Kanye West – med hvem hun har fire børn.

Og mens den 41-årige realitydronning øjensynligt nyder sin nye civilstatus – muligvis i selskab med ”SNL”-komikeren Pete Davidson – så dukker gamle klip op på nettet. Klip, der endnu en gang bekræfter fans i, at Kim og Kanyes ægteskab nok ikke udelukkende var et uproblematisk et af slagsen.

Flere af det celebre pars stridigheder og skænderier har været skildret i showet ”Keeping Up with the Kardashians” gennem de syv år, hvos de to var gift med hinanden.

Heraf er det måske mestendels Kanyes forsøg på at forme Kim Kardashians image, så de to udgjorde verdens mest berømte og stilsikre kendispar.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/kkw_0.jpg
 Foto: MEGA

Rapperen har i over et år sat en kæp i hjulet og så vidt muligt forsinket skilsmissen, som Kim allerede tilbage i februar 2020 ytrede ønske om. (Foto: MEGA)

Brok aftenen før

Men et helt særligt klip får nu fornyet opmærksomhed på internettet, hvor det bliver gjort til bevis på, at Kanye i høj grad forsøgte at bestemme over Kims udtryk, outfits, fremtoning og kjolevalg. Ikke mindst fordi, det i dag står i et særligt lys efter Kanyes talrige forsøg på at sværte både ekskonen og hendes nye kæreste, 28-årige Pete Davidson – til.

Videoklippet, som nu bliver gransket en ekstra gang, stammer fra en E!-dokumentar i forbindelse med modefesten Met Gala i 2019, og kan ses i en YouTube-samling af de ”mest giftige øjeblikke” i deres ægteskab.

Aftenen før Met Gala – hvor Kim Kardashian var til de sidste kjolefittings før den store dag – gav Ye udtryk for, at han synes, at Thierry Mugler-designerskruddet var alt for ”sexet”.

Og at det ”påvirkede” hans ”sjæl”.

Se samlingen af "giftige" kommentarer mellem Kanye og Kim her:

Lækker for hvem?

- Du er min kone, og påvirker mig, når billeder af dig er for sexede, forklarer han til Kims åbenlyse irritation.

- Et korset er en form for undertøj. Og det er lækkert. Men hvem er det lækkert for?

I klippet ses Skims-grundlæggeren herefter forsvare Mugler-kjolen, som i ævrigt sad så tæt, at hun måtte gennemgå åndedrætstræning for at kunne bære gennem hele modefesten med såkaldt ”camp”-tema.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega414905_012.jpg
 Foto: MEGA

Met Gala-kjolen var inspireret af et særligt "wet look" og tog designerteamet otte måneder at lave (Foto: MEGA)

- Så her aftenen før Met kommer du herind, og fortæller mig, at du ikke bryder dig om mit korset?

- Jeg føler bare… Jeg er gået gennem denne overgang fra rapper, hvor jeg har set på alle de her piger, til nu at se på min egen kone og tænke: ”Min pige skal være som alle de andre piger, der viser det ene og det andet frem”, lyder det fra Kanye, der fortsætter:

- Jeg indså ikke, at det påvirkede min sjæl og min ånd, lige så snart jeg var gift, og elskede nogen.

- Du bygger mig op

Kardashian-stjernen, der holder fast i sin ret til at bære designerkjolen alligevel, svarer herefter tilbage:

- Du bygger mig op, så jeg kan være denne her sexede person, og du vil have, at jeg har selvsikkerhed og alt det her. Bare fordi du er på en rejse eller gennemgår nogle ting, betyder det ikke, at jeg er det samme sted som dig.

Derefter forlader rapperen rummet.

Artiklen fortsætter under billederne:

https://imgix.seoghoer.dk/kanye_0.png
 Foto: YouTube

I klippet fra dagen før Met Gala fortæller Kanye, at det "påvirker hans sjæl", når Kim klæder sig sexet. (Foto: YouTube)

https://imgix.seoghoer.dk/kim_kardashian.png
 Foto: YouTube

Kim derimod undrer sig over hans kommentarer i sidste øjeblik før Vogue-festen, og fortæller ham, at han selv har været ivrig efter at "bygge hende op" med det sexede image (Foto: YouTube)

Røde flag

I kommentarerne under YouTube-klippet er der nu flere, der peger på, at Kanyes opførsel for tre år siden allerede var et problem.

- Når en mand fortæller dig hvordan du skal gå klædt, er det et rødt flag. Og så skal man løbe – og løbe hurtigt. Mængden af kontrol, som Kanye forsøger at have over en kvinde er foruroligende, lyder en kommentar, mens en anden stemmer i:

- Kom nu, jeg siger ikke, at han ikke må foretrække en mere konservativ påklædning, men forsøg ikke at ændre på folk, mand!

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega413869_005_1.jpg
 Foto: MEGA

Thierry Mugler-kjolen skulle henlede tankerne på en kvinde, der netop var trådt op af vandet (Foto: MEGA)

Fløj til Paris med en ny garderobe

Måske vil flere seere af ”Keeping Up with the Kardashian” kunne huske, at den 44-årige rapper allerede i starten af deres forhold gav udtryk for, at han godt kunne tænke sig at lave nogle ting om – især når det kom til Kims garderobe, som han i 2012 kaldte for udtryk for ”den værste smag”.

Faktisk har Kim før fortalt, hvordan hendes dengang nye kæreste smed hele hendes garderobe ud, kort efter de to mødte hinanden. Erstattede hendes rhinsten, slangeskind og glimmerstiletter med haute couture.

Hun brød sammen, da han smed 250 af hendes dyre sko direkte i skraldespanden.

Flere år senere, i 2018, afslørede Kim Kardashian, at Ye måtte snuppe et fly til Paris i blot 24 timer, fordi han ønskede at style hende. Den spontane tur blev arrangeret, fordi rapperen havde set flere paparazzibilleder af Kim i den franske hovedstad, hvor han ikke brød sig om hendes styling.

Muser eller påklædningsdukker?

Trangen til at klæde sine kæreste på – eller ligefrem diktere deres stil – er kun blevet tydeligere i forbindelse med Kanyes meget korte forhold til skuespillerinden Julia Fox. De to havde en kort og ganske offentlig affære på bare seks uger frem til valentinsdag, og mens den stod på, påpegede flere, at hun fungerede som hans ”muse”.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/kanyew.jpg
 Foto: MEGA

Kanye West havde en kortvarig romance med "Uncut Gems"-stjernen Julia Fox. Også her lød rygterne, at han bestemte en hel del over hendes påklædning. (Foto: MEGA)

En kuriøs detalje om deres forhold går for eksempel på en af deres allerførste dates.

Her havde Kanye eksempelvis skænket hende et helt hotelværelse fyldt med designertøj, som hun kunne vælge fra. Måske kan det lyde som en prinsessedrøm, men for flere klinger det en smule besidderisk med tanke på den kontrol, som Kanye havde over Kim.

null

Sponsoreret indhold